0%
קידום שיתוף הפעולה

שר החוץ לפיד שוחח עם שר החוץ הסיני

השר לפיד עידכן את וואנג בהתפתחויות האזוריות החשובות במזרח התיכון והצלחת 'פסגת הנגב' שהתקיימה בנוכחות ארבעה שרי חוץ ממדינות ערב ומזכיר המדינה האמריקאי

עידו חן
אין תגובות
שר החוץ לפיד שוחח עם שר החוץ הסיני
לפיד בהערכת המצב במשרד החוץ// צילום: ניב מוסמן, לע״מ

שר החוץ לפיד שוחח כעת עם שר החוץ הסיני וואנג אי (Wang Yi) השניים שוחחו על היחסים הדיפלומטיים בין ישראל לסין, חיזוק יחסי הסחר והכלכלה, קידום השת"פ הבין-ממשלתי במסגרת 'ועדת החדשנות ישראל-סין', וחשיבות שיתוף הידע בנוגע למאבק בנגיף הקורונה.

השר לפיד עידכן את וואנג בהתפתחויות האזוריות החשובות במזרח התיכון והצלחת 'פסגת הנגב' שהתקיימה בנוכחות ארבעה שרי חוץ ממדינות ערב ומזכיר המדינה האמריקאי, אשר תהפוך להיות פורום קבוע לשיתוף פעולה אזורי.

בין היתר שוחחו גם על האיום האיראני ועל המלחמה באוקראינה. שר החוץ לפיד, חזר על הקריאה להגיע להפסקה מהירה של הלחימה באוקראינה והצורך בקידום פתרון דיפלומטי.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture