רעד חאזם בן 28 תושב ג'נין, הוא המחבל שביצע אמש (ליל שישי) את הפיגוע הקשה בתל אביב. לפי שעה, המשטרה לא מסרה אם השתייך לאחד מארגוני הטרור. כמו כן, עדיין לא ברור איך הגיע מג'נין לתל אביב, והאם היו מי שסייעו לו.
תעודת הזהות של המחבל ימ"ש
על פי גורמים במערכת הביטחון – המחבל ללא עבר ביטחוני ולא השתייך באופן מובהק לאף אחד מארגוני הטרור. כרגע בודקים אם היו סייענים שעזרו לו, כיצד הגיע ממחנה הפליטים ג׳נין לתל אביב והאם מישהו סייע לו להתחמש בנשק.
שני הנרצחים בפיגוע הם צעירים בני 27 ו-28, שמם טרם הותר לפרסום.
ראה'מ בנט עודכן בהתפתחויות במהלך הלילה באופן שוטף. בשעה 08:30 הוא יקיים הערכת מצב נוספת בהשתתפות שרי הביטחון והבט"פ וראשי מערכת הביטחון.
אביו של המחבל אמר במרפסת ביתו: "אתם תראו עוד את הניצחון, בשנים הבאות ובימים הבאים. אתם תקבלו את העצמאות שלכם. אלוהים ישחרר את מסגד מסגד אל-אקצא מידי הכיבוש"