0%
"מצב בטחוני מתוח"

לחצים פוליטים? הסיור של ועדת החינוך בהר הבית בוטל

ועדת החינוך של הכנסת הייתה אמורה לקיים מחר סיור בעיר ירושלים ובהר הבית, אלא שהבוקר הודיעה הוועדה כי עד כה לא התקבל אישור לקיומו של הסיור. חברים בוועדה העלו תהיות שמדובר בלחץ פוליטי

אלימלך יונה
אין תגובות
הר הבית // צילום: סלימן חאדר / Flash90

ועדת החינוך של הכנסת הייתה אמורה לקיים מחר (חמישי) סיור בהר הבית של כל חברי הוועדה, הסיור כבר נקבע לפני כחודש בסוף חודש אפריל, אלא שהבוקר הודיעה הוועדה כי הסיור לא אושר.

בהודעה שמסרה הוועדה נכתב: "עד לרגע זה לא התקבל אישור לקיומו של סיור ועדת החינוך, התרבות והספורט שתוכנן למחר בירושלים ולכן לא ניתן לקיימו במועד שנקבע. בימים הקרובים נעדכן על מועד חדש לסיור זה".

ב'ערוץ 7' דווח כי חברים בוועדה העלו את התהיות האם ההחלטה שלא לאשר את הביקור נבעה מלחץ מדיני או פוליטי.

גורמים בקואליציה אף אמרו כי מדובר בדרישה של שר הביטחון בני גנץ בשל המצב הביטחוני המתוח והחשש להסלמה.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.