0%
צפו

צפו בעימותים: מצעד הדגלים מתקיים בשעה זו בירושלים

אלפי אנשי ימין משתתפים בחגיגת ה"ריקודגלים" המסורתית המתקיימת ברחובות הבירה ותסתיים ברחבת הכותל, בהשתתפות חברי הכנסת של הציונות הדתית • בנט הנחה את כוחות הביטחון לגלות אפס סובלנות כלפי אלימות או פרובוקציות של גורמים קיצוניים, בהם ארגון 'לה פמיליה' • תיעוד מהמקום

יאיר לוי
2 תגובות
צפו בעימותים: מצעד הדגלים מתקיים בשעה זו בירושלים
ריקוד הדגלים היום בירושלים// צילום: ינותן זינדל/פלאש 90

אלפים משתתפים היום (ראשון) החל משעות אחר הצהרים באירוע ריקוד הדגלים המסורתי שמתקיים בעיר ירושלים.

הצעדה החלה ברחוב בצלאל אל במות הריקודים שברחוב קינג ג'ורג'. בשעה 17:00 התקיימו שני מוקדים של הרקדות האחת מול בית הכנסת הגדול והשניה מול חניון המעלות.

מוקדם יותר פרצה מהומה ברחוב צמוד למצעד, ערביי מזרח ירושלים מתפרעים ברחוב צאלח אדין. המתפרעים משמיעים קריאות: "אבו עוביידה "יא'חביב אודרופ אודרופ תל אביב".

[fvplayer id="11495"]

ראש הממשלה, נפתלי בנט, הנחה הערב את כוחות הביטחון, בדגש על משטרת ישראל, לגלות אפס סובלנות כלפי אלימות או פרובוקציות של גורמים קיצוניים, בהם ארגון 'לה פמיליה' בירושלים.

מלשכת רה"מ נמסר כי "רובם המכריע של המשתתפים הגיעו לחגוג, אך למרבה הצער ישנו מיעוט שבא להבעיר את השטח, לנצל לרעה את עמידתה החזקה של הממשלה מול איומי חמאס ולנסות בכוח להדליק אש. לפיכך, כל מקרה אלימות יטופל במלוא החומרה, לרבות העמדה לדין".

הנחיתו של ראש הממשלה התקבלה לאחר שעל פי הדיווחים כמה מפעילי הארגון קראו במהלך מצעד הדגלים קריאות נאצה כגון "מוות לערבים" ו"שיישרף לכם הכפר", כך דווח באתר 'מעריב'.

[fvplayer id="11496"]

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    דיווח על וידאו

    שימו לב! מערכת זו נועדה לדיווח על בעיות בלבד.
    תגובות המיועדות לפרסום, ניתן להשאיר בתחתית העמוד.

    מהי הבעיה?