0%
צפו בסרטון

המסמך שמוכיח: כן הובטחו כספים חדשים לזועבי

חברת הכנסת ג'ידא רינאוי זועבי ממרצ חשפה כי סיכמה עם לפיד על החזרת עקורים מ-1948 ותוספת תקציב של יותר ממיליארד שקלים - חילוקי גרסאות בין לפיד לזועבי, בליכוד פרסמו סרטון שמגחיך את בנט

מערכת המחדש
אין תגובות
יאיר לפיד// צילום: אבשלום ששוני/פלאש 90

הערב הודיעה חברת הכנסת ג'ידא רינאוי-זועבי ממרצ בראיון לרדיו נאס כי בפגישתה עם ראש הממשלה החליפי יאיר לפיד, הובטחו לה שורת הישגים היסטוריים. תחילה אמרה כי לפיד הבטיח לה להחזיר תושבי כפרים ערביים בגליל שגורשו ב-1948 – לצד התחייבויות לתוספות תקציביות בסך יותר ממיליארד שקלים.

שר החוץ וראש הממשלה החליפי יאיר לפיד הכחיש בתוקף את טענותיה של חברת הכנסת ממרצ וטען: "לא היה ולא נברא, מדובר בהזיה". המנכ"לית נעמה שולץ, כתבה בטוויטר: "רק במציאות שבה אין מחיר לשקר, אמירה כזאת יכולה להיאמר. מצטערת, אבל זה כבר מוגזם. לא היה ולא נברא, ולא נגיב יותר להמצאות דמיוניות".

הערב חשף עמית סגל ב'חדשות 12' את מסמכי המשא ומתן בין חברת הכנסת רינאוי-זועבי ולפיד.

מתברר כי ביש עתיד נדהמו מהיקף מסמך הדרישות שהגישה הח"כית המורדת ממרצ. גורמים במפלגה אומרים לנו הערב כי מדובר רק בדרישות של זועבי, וחלקן כבר מעוגנות בתוכנית החומש לטובת החברה הערבית.

ביש עתיד אומרים כי בתום הפגישה עם לפיד העבירה רינאוי-זועבי את מסמך הדרישות בהודעה בוואטסאפ, ומנכ"לית משרדו של לפיד נעמה שולץ הודיעה לה כי הדברים "בטיפול". במפלגתו של לפיד ביקשו להבהיר כי מדובר רק בדרישותיה של הח"כית, ולא בהסכמות שלהם.

ביש עתיד אומרים כי בתום הפגישה עם לפיד העבירה רינאוי-זועבי את מסמך הדרישות בהודעה בוואטסאפ, ומנכ"לית משרדו של לפיד נעמה שולץ הודיעה לה כי הדברים "בטיפול". במפלגתו של לפיד ביקשו להבהיר כי מדובר רק בדרישותיה של הח"כית, ולא בהסכמות שלהם.

במפלגת הליכוד התמקדו בכספים שמוכח שהובטחו על חשבון ערים יהודיות, ופרסמו סרטון תחת הכותרת "בנט לא גומר לשקר".

[fvplayer id="11639"]

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

דיווח על וידאו

שימו לב! מערכת זו נועדה לדיווח על בעיות בלבד.
תגובות המיועדות לפרסום, ניתן להשאיר בתחתית העמוד.

מהי הבעיה?