0%
מכחיש את המגעים

סער: אין מו"מ עם הליכוד וגם לא יהיה

בניסיון להחיות את הקואליציה הגוססת מצהיר יו"ר תקוה חדשה כי אין שום מגעים להקמת ממשלה חלופית בראשות נתניהו והליכוד. "לא היה ולא יהיה"

איצלה כץ
אין תגובות
סער: אין מו"מ עם הליכוד וגם לא יהיה
גדעון סער // צילום: יונתן זינדל/פלאש 90

לאחר השמועות על מגעים מטעמו לחבירה לליכוד ולהפלת ממשלת בנט, מכחיש הבוקר שר המשפטים ויו"ר תקוה חדשה את המגעים ואומר: "אין משא ומתן עם הליכוד, לא היה. תורידו את העניין הזה מהפרק".

"אני פותח חדשות בבוקר ושומע את הספינים כל יום מחדש, אין מומ ולא היה, אין לי כוונות לחזור לליכוד. אני שומע משועשע את חילופי הדברים בין חברי הליכוד מי יאפשר לי לחזור ומי לא יאפשר לי לחזור. אני אומר להם – תהנו אחד מחברתו של השני, אנחנו בתקווה חדשה ונוביל גם בהמשך את תקווה חדשה" סיכם סער.

שר המשפטים התייחס גם לחוק יו"ש: "אביא היום לאישור הממשלה וועדת השרים לחקיקה את תקנות יהודה ושומרון. חיוני להעביר את החוק לפני סוף יוני על מנת למנוע תוהו ובוהו משפטי שיפגע בליבת האינטרס הלאומי וגם בהרבה מאוד אזרחים ישראלים".

"אביא היום לאישור הממשלה וועדת השרים לחקיקה, ולאחר מכן במועד המתאים כאשר נראה שמפלגות חברות בקואליציה השלימו את התהליכים שהן צריכות להשלים – נביא את זה גם לכנסת" הבטיח סער.

סער התייחס להצתת האוטובוסים בצפת: "ראינו אתמול מקרה חמור מאוד של שריפת אוטובוסים שמצטרף למקרים קודמים. אני אביא בקרוב מאוד כחלק מסדרה של מהלכים וחוקים שאני מוביל להתמודדות עם הפשיעה החמורה בכלל ובחברה הערבית בפרט – חקיקה להחמרת הענישה בנושא הפרוטקשן שהוא נושא חמור ביותר, לא רק באזור הצפון".

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture