0%
מפקד האוכלוסין

המועצות האזוריות ביו"ש עם אחוזי הענות הגבוהים ביותר

המועצה אזורית הר חברון נמצאת בראש הרשימה עם 60% מכלל המשתתפים, בשאר המועצות האחרות יש מעל חמישים % בהענות למפקד כאשר הממוצע הכללי הוא כ-40 אחוזים, ניצן הכהן, מנהל מפקד האוכלוסין: "המספרים הטובים מעידים על ההבנה של האוכלוסייה לחשיבות הנתונים הנאספים במפקד לטובת הציבור" • הנתונים

אלימלך יונה
אין תגובות
ניצן הכהן// צילום: מירי שמעונוביץ לע״מ

לפני כחודשיים יצא לדרך מפקד האוכלוסין של הלמ"ס ומאז יציאתו לדרך ניתנה לנסקרים כמה אפשרויות למענה, בדרך דיגיטלית עם קבלת שובר מתנה או טלפונית.

כעת מתפרסמים הנתונים ביהודה ושומרון ובהן ניתן לראות כי במועצות האזוריות ביו"ש אחוזים גבוהים מהממוצע הכללי בהיענות למפקד.

המועצה האזורית הר חברון מחזיקה באחוז הגבוה ביותר מבין המועצות כאשר 730 נסקרים מתוך 1451 השיבו לשאלון מפקד האוכלוסין שהם 60 אחוזים.

מיד אחרי הר חברון מגיעות מועצות ערבות הירדן ומגילות ים המלח שם אנו לשאלון כ58 חוזים, במגילות 210 מתוך 443 נשאלים וערבות הירדן 636 מ-1387.

מועצה האזורית שומרון ענו כ-55 אחוזים שהם 1984 מ-4419 נסקרים, המועצת בנימין, הגדולה מבין המועצות כולם ענו 54 אחוזים 2390 מ- 5577 נסקים של מפקד האוכלוסין.

למועצה אזורית גוש עציון, שגם היא הרבה מעל הממוצע הכללי, ענו 1001 נסקרים מ2349 שהם 52 אחוזי השבה.

ראש המועצה האזורית הר חברון, יוחאי דמרי שמספר המשיבים הגבוה ביותר אצלו אמר כי הוא שמח מאוד על הנתונים והוסיף "מפקד האוכלוסין חשוב מאוד לתקצוב התושבים והמועצות, והבנת הצרכים בכל אזור בארץ"

ניצן הכהן, מנהל המפקד ציין כי "המספרים הטובים מעידים על ההבנה של האוכלוסייה לחשיבות הנתונים הנאספים במפקד לטובת הציבור. אני קורא לכל הנדגמים להשיב לסקר ולעזור לתכנן ולשפר את העתיד ואת איכות החיים של כולנו״.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.