0%
חילופי השלטון

בשב"כ יתגברו את האבטחה על לפיד שייכנס לבלפור

עם העברת השלטון, לפיד צפוי לבקש להיכנס לגור במעון רה"מ הרישמי ברחוב בלפור, זאת בניגוד לקודמו בתפקיד - בנט שנשאר לגור בביתו ברעננה. בשב"כ יתגברו את האבטחה סביבו כבר בימים הקרובים לקראת פיזור הכנסת

מערכת המחדש
אין תגובות
בשב"כ יתגברו את האבטחה על לפיד שייכנס לבלפור
יאיר לפיד// צילום: אוליבייה פיטוסי/פלאש 90

לקראת פיזור הכנסת בשבוע הבא וחילופי השלטון בין רה"מ המכהן נפתלי בנט לשר החוץ יאיר לפיד, בשב"כ צפויים לתגבר את האבטחה על לפיד כבר בימים הקרובים, כך דווח ב'חדשות 12'.

עוד דווח כי לפיד יבקש להיכנס לגור במעון רה"מ הרישמי ברחוב בלפור, הוא ילון שם מרבית ימי השבוע זאת בניגוד לנפתלי בנט שנשאר בביתו הפרטי ברעננה, משפחתו של לפיד צפויה להישאר בת"א.

לפיד צפוי להשאיר את מזכיר הממשלה, ראש המלל והמזכיר הצבאי בתפקידם. היועץ המדיני יהיה יאיר זיון, שמשמש כיועצו המדיני במשרד החוץ.

עפ"י הדיווח של ירון אברהם, כחלק מהיערכותו לבחירות שוחח יאיר לפיד עם הרמטכ"ל לשעבר גדי איזנקוט והעביר לו את המסר הבא "רוצה אותך ברשימה כמספר 2, אבל תבוא לבד ולא ברשימה נפרדת אלא כחלק מיש עתיד.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture