0%
לקראת חילופי התפקידים

יאיר לפיד לא יכנס לבלפור, ביתו יעבור שיפוץ

גורמים ביטחוניים הבהירו שדרישת ראש הממשלה החליפי להיכנס למעון בבלפור לא ישימה בשל מצבו הרעוע של הבית, בתוך כך האבטחה על ראש האופוזיציה נתניהו תתוגבר בשל מערכת הבחירות

מערכת המחדש
תגובה אחת
יאיר לפיד לא יכנס לבלפור, ביתו יעבור שיפוץ
יאיר לפיד// צילום: אוליבייה פיטוסי/פלאש 90

למרות רצונו של ראש הממשלה החליפי יאיר לפיד להיכנס למעון ראש הממשלה הרשמי בבלפור עם השבעתו הצפויה בשבוע הבא, בחדשות 12 דווח כי קיימים קשיים משמעותיים. ביתו הפרטי של לפיד בתל אביב צפוי לעבור התאמות ביטחוניות עד המעבר לבלפור.

השיפוצים במעון בבלפור שבשב"כ דרשו עוד לא החלו ולפי גורמים המעורים בפרטים, כל קירות הקומה העליונה גולפו – והבית אינו ראוי למגורים בשלב זה. הגורמים הוסיפו בשיחה עם דפנה ליאל כי דרישתו של לפיד לעבור מיידית לבלפור אינה ברת ביצוע ולמעשה, לא יהיה מנוס מלבצע התאמות ביטחוניות בביתו הפרטי בתל אביב.

בתוך כך, בעקבות מערכת הבחירות הקרבה, בשב"כ החליטו לתגבר את אבטחתו של יו"ר הליכוד נתניהו – בשל מעמדו כראש ממשלה פוטנציאלי. בשב"כ סירבו להתייחס לידיעה ומסרו שהם אינם מתייחסים לסידורי אבטחה.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.