0%
השחר עלה

הרמטכ״ל ביקר בפיקוד העורף ובאוגדת עזה

לאחר מבצע הבזק בדרום, ירד רמטכ"ל צה"ל רב אלוף אביב כוכבי לאוגדת עזה ולפיקוד העורף שם שמע על פעילותם במהלך המבצע. הרמטכ"ל פגש גם ראשי רשויות בעוטף עזה

איצלה כץ
אין תגובות
הרמטכ״ל ביקר בפיקוד העורף ובאוגדת עזה
הרמטכ"ל רא"ל אביב כוכבי באוגדת עזה

ראש המטה הכללי, רב-אלוף אביב כוכבי, ביקר אתמול (ד') בבסיס פיקוד העורף ברמלה. במהלך ביקורו שמע הרמטכ״ל על עיקרי העשייה והמאמצים הפיקודיים שנעשו במהלך מבצע ׳עלות השחר׳.

הביקור, בהובלת מפקד פיקוד העורף, אלוף רפי מילוא ובהשתתפות קציני מטה הפיקוד אשר לקחו חלק משמעותי במבצע. אנשי פיקוד העורף פעלו בעצימות לאורך ימי הלחימה כדי לעמוד במשימתו הלאומית של הפיקוד.

בהמשך, ביקר הרמטכ״ל באוגדת עזה והוקיר תודה והערכה רבה למפקדי האוגדה אודות עשייתם העצימה במבצע ובימים שקדמו לו. הרמטכ״ל תיאר בפני מפקדי האוגדה כי חשיבות ההצלחה בהגנה מהווה את אחד המרכיבים החשובים ביותר שהובילו להצלחת צה״ל במבצע.

הרמטכ"ל נפגש גם עם ראשי הרשויות בעוטף עזה, יחד עם מפקד פיקוד הדרום, אלוף אליעזר טולדנו. הרמטכ"ל סיפר לראשי הרשויות את הפעולות שביצע צה״ל לאורך המבצע למען שמירת ביטחונם של תושבי הדרום.

הרמטכ״ל ביקר בפיקוד העורף ובאוגדת עזה
הרמטכ"ל אביב כוכבי בפיקוד דרום

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture