0%
תמיכה מפתיעה

הפטרון הרוחני של אלי ישי: דרעי מנהיג טוב

הרב מאזוז שהיה מנהיגה של תנועת 'יחד' בראשות אלי ישי, הביע בסיום השיעור תמיכה מפתיעה ביו"ר ש"ס אריה דרעי: מנהיג טוב"

איצלה כץ
אין תגובות
הפטרון הרוחני של אלי ישי: דרעי מנהיג טוב
הגר"מ מאזוז // צילום Flash 90

ראש ישיבת כיסא רחמים הרב מאיר מאזוז התייחס אמש (מוצ"ש) בשיעורו השבועי למצבו הרפואי של נשיא מועצת חכמי התורה חכם שלום כהן וכן הביע תמיכה מפתיעה ביושב ראש ש"ס אריה דרעי. כך פורסם בחדשות ערוץ 7.

"שנשמע בשורות טובות שרבי שלום כהן הבריא ויהיו אלפים ורבבות שילכו אחריו כי אני אין לי שום עניין בפוליטיקה" אמר הגר"מ.

ראש הישיבה הסביר: "האלף בית שלי זה – אלף ראשי תיבות 'אין לנו פוליטיקה'. יש לנו אחווה ואחדות, אם היה אפשר שאשכנזים ואתיופים וספרדים וכל העדות כולם ילכו בכיוון אחד, אין לך טוב מזה. אבל מה אני יכול לעשות, לפחות שיהיה לנו מנהיג, צריכים מנהיג בדור הזה".

ראש הישיבה שהיה מנהיגה של תנועת 'יחד' בראשות אלי ישי, הביע בסיום השיעור תמיכה מפתיעה ביושב ראש ש"ס אריה דרעי: "במיוחד שיש לנו את רבי אריה דרעי, אריה גימאטריה מנהיג כפול 2, מנהיג כפול 2 זה 216, אז הוא מנהיג טוב".

הרב התבטא כי "צריך מנהיג מעל המנהיג", כשכוונתו לנשיא מועצת חכמי התורה של תנועת ש"ס חכם שלום כהן שנמצא במצב קשה וזקוק לרחמי שמים מרובים.

הכתבה עניינה אותך?

100%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture