0%
"שנאה נושאת פרי"

תיעוד קשה: בחור חבד"י הותקף ע"י אנטישמי בתל אביב

בחורים חבדניקים שיצאו ביום שישי להניח תפילין לעוברים ושבים בתל אביב הותקפו ע"י אדם אנטישמי. הוריו השיגו את התיעוד ממצלמות אבטחה סמוך למקום והגישו תלונה • הציונות הדתית: "שנאה נושאת פרי" • צפו

אלימלך יונה
תגובה אחת

בחורים חבד"ניקים שיצאו ביום שישי האחרון (פרשת שופטים) להניח תפילין לעוברים ושבים בתל אביב הותקפו ע"י אדם אנטישמי שהלם באחד הבחורים והשליכו בעוצמה על הריצפה.

הוריו של הבחור בן ה-17 השיגו את תיעוד התקיפה ממצלמות אבטחה בסמיכות למקום והגישו תלונה במשטרת ישראל.

במפלגת ה'ציונות הדתית' הגיבו לאירוע המזעזע: "שנה שלמה של ממשלת פילוג ושנאה נושאת פרי. איווט מריצות לזבל ליברמן ויאיר המסית לפיד בנו את את הקמפיינים שלהם ואת הצדקת הקיום הפוליטית שלהם על שנאת דתיים וחרדים.

הציונות הדתית מתחייבת לתקן. בע״ה מיד לאחר הבחירות נפעל להקמת ממשלה שתשרת את עם ישראל כולו. חילונים, חרדים דתיים ומסורתיים כאחד. מדינת ישראל נבנתה כבית הלאומי של העם היהודי, והסתה כנגד חלקים מהעם גורמת לקרע ופילוג ומכרסמת במרקם העדין של החברה הישראלית. אזרחי ישראל אומרים, די להסתה", נמסר.

[fvplayer id="12509"]

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    דיווח על וידאו

    שימו לב! מערכת זו נועדה לדיווח על בעיות בלבד.
    תגובות המיועדות לפרסום, ניתן להשאיר בתחתית העמוד.

    מהי הבעיה?