0%
תקרית חריגה

חשד לניסיון הברחת שוהים בלתי חוקיים: ישראלי נפצע קשה אמש מירי צה"ל ליד בקה אל-גרבייה

תקרית חריגה סמוך לבאקה א-שרקייה • לוחמים זיהו ניסיון הברחה ופתחו בנוהל מעצר חשוד • במהלך התקרית הלוחמים ירו לתוך הרכב ופצעו אחד מיושביו - אזרח ישראלי • הוא פונה במצב קשה לבית החולים הלל יפה • דובר צה"ל: נסיבות המקרה בבירור

מערכת המחדש
אין תגובות

אזרח ישראלי נפצע באורח קשה הלילה לאחר שישב ברכב שלפי החשד השתתף בניסיון הברחה של שוהים בלתי חוקיים או של סמים לשטח ישראל. התקרית התרחשה ליד הכפר הפלסטיני באקה א-שרקייה שבצפון השומרון. בצה"ל פרסמו הערב הודעה שבה אישרו כי הם ערים לדיווחים על כך שאדם אחד נפצע, ומסרו כי נסיבות המקרה בבירור.

לפי הודעת הצבא, כוחות צה"ל זיהו במהלך הלילה חשודים שהתקרבו לגדר המערכת ליד הכפר באקה א-שרקייה שבמרחב החטיבה המרחבית מנשה. במקביל, זיהו הכוחות רכב חשוד שהתקרב לגדר מהצד המקביל.

מתחקיר של האירוע עולה כי במהלך הלילה כוחות צה"ל זיהו את הרכב וההברחה בעקבות תצפית שהכווינה אותם למקום. הם החלו בנוהל מעצר חשוד, בעוד הרכב החל לנסוע ברוורס

. אחד החיילים ביצע ירי לעבר הגלגלים, אך הרכב הצליח להימלט. רק בהמשך התברר לצבא כי אדם, ערבי ישראלי, נפצע במקום – והם הבינו שמדובר באותה התקרית. נבדק האם הלוחמים לא דיווחו על ירי לגלגלי הרכב, אלא אמרו שירו באוויר.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.