0%
מצבו קשה מאוד

נער בן 13 הוכש על ידי נחש במושב בצפון

הנער הוכש בטיול במושב שבו הוא מתגורר - לפי שעה לא לגמרי ברור מתי וייתכן שהוכש עוד ביום חמישי - וחשב שנחתך מחפץ חד. הוא חש שלא בטוב, והבוקר לא הגיב ורגלו התנפחה. הוא פונה לבית החולים, שם נמסר כי קיבל נסיוב נגד ארס

מערכת המחדש
תגובה אחת
נער בן 13 הוכש על ידי נחש במושב בצפון

נער בן 13 הוכש על ידי נחש במושב במועצה האזורית מבואות החרמון, ומצבו קשה מאוד. לפי שעה לא ברור מתי בדיוק הוכש, ונבדק אם הוכש אתמול או אולי שלשום. בני משפחתו של הנער סיפרו כי הוא הוכש בטיול שערך במושב, וכי לא הבין זאת אז וכי תחילה חשבו שמדובר רק בחפץ חד.

יש להדגיש כי הצוותים הרפואיים מתקשים לתקשר עם בני המשפחה, בין היתר בשל פערי שפה. הבוקר ראו בני המשפחה שהנער לא מגיב להם ושרגלו נפוחה מאוד – והזעיקו עזרה.

הדיווח למוקד 101 של מד"א התקבל הבוקר בשעה 06:20. צוות של חובשים ופרמדיקים פינה את הנער לבית החולים זיו בצפת, כשהוא בהכרה מעורפלת. תחילה הוגדר מצבו קשה, אך לקראת הצהריים נמסר מבית החולים שמצבו החמיר וכי הוא קשה מאוד.

פרמדיק מד"א שמעון אקנין סיפר: "הילד היה בהכרה מעורפלת עם סימני הכשה ברגלו. סיפרו לנו שהוא הוכש בשעות הערב אתמול. ביצענו בדיקות רפואיות והענקנו לו טיפול רפואי ופינינו אותו לבית החולים כשמצבו קשה".

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.