0%
12 יום לבחירות

האסטרטגיה של לפיד: התעלמות מגנץ והתמקדות בנתניהו

בסביבת לפיד הגיעו למסקנה שאם יתקוף את גנץ הוא יסייע לו לקבעו כמועמד לראשות הממשלה ולכן יתעלמו ממנו מטוב ועד רע בקמפיין הבחירות ויתמקדו במתקפה על בנימין נתניהו וממשלת ימין קיצונית

יוסי ברקוביץ
אין תגובות
יאיר לפיד ובני גנץ // צילום: דוברות הכנסת

ראש הממשלה לפיד מתכוון להתעלם מיו"ר המחנה הממלכתי בני גנץ עד לבחירות, כטקטיקה עליה הוחלט במפלגה ומתוך רצון שלא לחזק את גנץ בימים שנותרו עד לבחירות. כך פורסם הבוקר בתוכנית הבוקר הזה בכאן רשת ב.

על פי הדיווח של העיתונאי זאב קם, בסביבת לפיד הגיעו למסקנה שאם הוא יתקוף או יבקר את גנץ הדבר רק עשוי לסייע ליו"ר המחנה הממלכתי בניסיון שלו לקבע את עצמו כמועמד לראשות הממשלה.

שלשום בישיבת סיעת יש עתיד התייחס לפיד בעקיפין לגנץ בלי להזכיר את שמו ואמר שבעיניו רק יושב ראש מפלגה גדולה ראוי להרכיב את הממשלה הבאה. לאחר הדברים הגיעו ביש עתיד למסקנה שזו היתה טעות לומר אותם ושכל התייחסות לגנץ, במישרין או בעקיפין, רק עשויה לחזק אותו. ולכן הוחלט מכאן והלאה שלפיד פשוט יתעלם מגנץ – לא יתקוף, לא יחמיא ולא יתייחס בשום צורה, אלא יתמקד אך ורק במאבק ראש בראש מול נתניהו.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.