0%
הישורת האחרונה

סקר: ליברמן נחלש, בוחרי השמאל נלהבים יותר להצביע

סקר מנדטים חדש שערך מנו גבע עבור ׳ערוץ 12 מעלה כי ׳הליכוד׳ מתחזק במנדט ועולה ל- 32 מנדטים על חשבון הציונות הדתית שיורדת ל-13. בכאן חדשות ש"ס עולה ל-9

מנחם קולדצקי
2 תגובות
סקר: ליברמן נחלש, בוחרי השמאל נלהבים יותר להצביע
ליברמן בישיבת בסיעה/ צילום: יוני קניג, המחדש

סקר מנדטים חדש שערך מנו גבע עבור ׳ערוץ 12 מעלה כי ׳הליכוד׳ מתחזק במנדט ועולה ל- 32 מנדטים על חשבון הציונות הדתית שיורדת ל-13.

׳יש עתיד׳ מתחזקת ל-24, כמו גם גנץ ואייזנקוט שעולים במנדט ל-13.

בגזרת החרדיות אין שינוי כאשר ש״ס מקבלת 8 מנדטים, יהדוה״ת עם 7 מנדטים.

׳ישראל ביתנו׳ נחלשת מ-7 ל- 5 כך גם ׳מרצ׳ 5 כמו גם ׳העבודה׳ 5. על גבול החסימה: ערבים 4, ורע״מ 4. אם שקד פורשת אין שינוי במפת המנדטים, אלי אבידר מקבל לראשונה 1.4.

בקרב מצביעי השמאל יש התלהבות לצאת להצביע 80%, בקרב מצביעי הימין רק 75% אחוזי הצבעה. 72 מהציבור בישראל מתכוונים לצאת להצביע.

סקר כאן חדשות מעלה כי הליכוד מקבל 31, יש עתיד 24, הציונות הדתית 13, המחנה ממלכתי 12, ש"ס 9, יהדות התורה 7, ישראל ביתנו 6, העבודה 5, מרצ 5, חד"ש תע"ל 4, רע"מ 4. גוש נתניהו 60 .

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.