0%
מתקשים לסלוח לו

הבכיר בליכוד נגד סמוטריץ': "מאיפה לו הסמכות המוסרית"

חבר הכנסת יואב גלנט תהה בראיון ב"כאן ב'" מדוע יו"ר הציונות הדתית מאמין כי הוא יכול לכהן כשר ביטחון וטען: "איך הוא יכול לשלוח אנשים למשימות שלא יחזרו מהן, כשהוא לא עשה זאת?"

יוסי ברקוביץ
2 תגובות
הבכיר בליכוד נגד סמוטריץ': "מאיפה לו הסמכות המוסרית"
יואב גלנט// צילום: נועם מושקוביץ/דוברות הכנסת

חבר הכנסת יואב גלנט מהליכוד תקף הבוקר (רביעי) את יו"ר הציונות הדתית בעקבות רצונו לדרוש את תיק הביטחון. בריאיון לאריה גולן בתוכנית הבוקר הזה בכאן רשת ב אמר גלנט: "סמוטריץ' אדם נבון. אני חושב שביטחון ישראל חשוב לו. הוא גם היה שר מוצלח, אך מה סמכותו המוסרית של אדם לשלוח אנשים למשימות שיכול להיות שהם לא יחזרו מהם, כאשר הוא עצמו לא עשה את זה?

video
play-rounded-fill
ח"כ יואב גלנט בראיון בכאן רשת ב'

סמוטריץ' התבטא בעת האחרונה בפומבי על כך שהוא מעוניין לקבל את תיק הביטחון בממשלה הבאה שתוקם לאחר הבחירות, במידה וגוש הימין יצליח לעבור את 60 המנדטים ולהקימה. אמירתו של סמוטריץ' הובילה לשלל תגובות במערכת הפוליטית, ביניהן גם של שר הביטחון הנוכחי בני גנץ שקבע כי "אין לו את הכלים".

סמוטריץ' התראיין אמש במהדורות של שלושת ערוצי הטלוויזיה והתנצל על דבריו. בראיון בחדשות 12, אמר סמוטריץ': "טעיתי, למדתי לקח חשוב שגם בשיחות אישיות צריך להיזהר, ואני כמובן מתנצל בפני נתניהו ובפני ציבור גדול שנפגע מהדברים". הוא חזר ואמר שהוא ביחסים טובים עם נתניהו והדגיש כי "מדובר בשיחה מאוד מאוד ישנה, לפני כמה וכמה חודשים".

הכתבה עניינה אותך?

100%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    דיווח על וידאו

    שימו לב! מערכת זו נועדה לדיווח על בעיות בלבד.
    תגובות המיועדות לפרסום, ניתן להשאיר בתחתית העמוד.

    מהי הבעיה?

    Hide picture