יו"ר דגל התורה ח"כ משה גפני התייחס אמש (שלישי) בחגיגות הניצחון של יהדות התורה בבני ברק לכל אלו שהספידו את יהדות התורה, ואמר: "מה לא אמרו עלינו, שאין לנו הנהגה, שניחלש, שיצביעו לכל מיני מפלגות אחרות, הוכחנו – יש לנו אב זקן! יש לנו מנהיג!", אמר גפני בפתאוס וציין כי "הגדלנו את מספר הקולות שלנו בלמעלה מ-20 אלף קולות, המנדט השמיני שלנו עוד ייכנס בע"ה."
בדגל התורה חגגו עד לשעות המאוחרות של הלילה את הניצחון של התנועה בבחירות – ובמיוחד את הגדלת מספר הקולות. גפני לא הסתיר את שמחתו. "אנחנו שמחים הלילה כי העפנו את הממשלה הרעה הזאת הבייתה. ליברמן אמר שהוא מכבד את רצון הבוחר? שיכבד אותם וילך הבייתה! העם לא רוצה אותו כאיש ציבור. הוא נכשל בכל תחום בעשייה הציבורית. הבייתה!", אמר גפני לקול תשואות הקהל.
יש לציין כי לפני זמן קצר, חברי הכנסת של דגל התורה הגיעו למעונו של רשכבה"ג מרן ראש הישיבה הגרי"ג אדלשטיין שליט"א להודות על ההצלחה הגדולה של יהדות התורה והקידוש שם שמיים בבחירות.