0%
המו"מ הופסק

בעוצמה יהודית מאוכזבים: בליכוד חזרו מההסכמות שהושגו

בעוצמה יהודית טענו אמש כי הופסקו שיחות המשא ומתן בינם לבין הליכוד, זאת בטענה כי הליכוד חזרו בהם מההסכמות בנוגע לתיק הנגב, הגליל והפריפריה

יוסי ברקוביץ
3 תגובות
איתמר בן גביר נואם במסיבת עיתונאים// צילום: אבשלום ששוני/פלאש 90

על פי דיווח אמש ב'מעריב', גורמים בעוצמה יהודית מסרו כי הופסקו שיחות המשא ומתן בין המפלגה לליכוד. "הליכוד חזר בו מההסכמה למשרד נוסף – הנגב, הגליל והפריפריה לעוצמה יהודית", טענו.

עוד הם הוסיפו כי "לחזק את הנגב, הגליל והפריפריה זו הבטחת הבחירות שלנו, ואנחנו נבחרנו כדי לממש את הבטחות הבחירות, לא כדי לחפש ג'ובים. לדאוג לתושבי באר שבע, נתיבות, אשקלון, שדרות וגם לפריפריה בגליל – זה בנפשנו".

עם תחילתו של המשא ומתן בין המפלגות, דרשו בעוצמה יהודית את תיק החינוך, בנוסף לתיק לביטחון פנים המיועד לבן גביר. לטענת המפלגה, היא נסוגה מדרישה זו, לאחר שהובטח להם כי יקבלו את תיק הנגב, הגליל והפריפריה. כעת כאמור, הופסקו השיחות בטענה כי הליכוד הפרו את ההבטחה הזו

.מוקדם יותר אמש, קרא בן גביר לשותפיו לגוש הימין להקים ממשלה בהקדם, זאת על רקע חילופי ההאשמות בין סמוטריץ' לחבר הכנסת קרעי: "ידידי למחנה הלאומי, בואו וגלו אחריות. בואו נתכנס לחדר אחד עד שיצא עשן לבן. בואו נפסיק את המלחמות המיותרות בחוץ, הגיע הזמן לממשלת ימין אמיתית, הציבור שבחר בנו מחכה".

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.