0%

ספינת הקורונה: 14 נוסעים אמריקנים שפונו מהספינה נדבקו בנגיף

ישראלית שלישית נדבקה בנגיף הקורונה על ספינת התענוגות שעוגנת מול חופי יפן, והישראלים שנצורים בספינה קרוב לשבועיים דורשים לפעול להשבתם ארצה באופן מיידי. 

מערכת המחדש
אין תגובות

14 מבין מאות הנוסעים האמריקנים בספינת התענוגות "פרינסס דיימונד", שפונו הלילה במטוסים לארה"ב, זוהו כנדבקים בנגיף. כך מסרה הבוקר (ב') מחלקת המדינה האמריקנית.

מאות הנוסעים, כ-340 איש, המריאו הלילה בשתי טיסות שכר מנמל התעופה האנדה שבטוקיו. כ-380 אמריקנים שהו בבידוד על הספינה, אולם רק מי שלא נדבק בנגיף הורשה לעזוב אותה.

אחת הנוסעות אמרה שהם טסים לבסיס חיל האוויר "טראוויס" בקליפורניה, ואז יישלחו לאומאהה או לסן אנטוניו לעוד שבועיים של בידוד על אדמת ארה"ב. משרד ההגנה האמריקני מסר כי הטיסה השנייה תנחת בבסיס של חיל האוויר בטקסס.

מת'יו סמית, נוסע אמריקני נוסף, פרסם בטוויטר תמונות המציגות צי של יותר מעשרה אוטובוסים שהעבירו אזרחים אמריקנים מנמל יוקוהמה בה עוגנת ספינת הקורונה במשך כשבועיים לשדה התעופה. סמית אמר שגורמים אמריקנים, לבושים בחליפות מגן ומסכות פנים, ביקרו בחדרו בספינה בכדי לבדוק אם הוא יהיה בין הטסים. הוא אמר שהוא רצה להישאר.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture