0%
צפו

כשהטנקים דהרו לבלארוס: פוטין הכריז על הפסקת אש זמנית

הנשיא הרוסי ולדימר פוטין הורה לשר ההגנה שויגו ולצבא לנצור את האש ממחר ב-12 בצהריים עד חצות היום למחרת | ההוראה המפתיעה של נשיא רוסיה ניתנה בזמן ששיירה של טנקים רוסים עשתה את דרכה לעבר בלארוס | צפו

מערכת המחדש
אין תגובות
כשהטנקים דהרו לבלארוס: פוטין הכריז על הפסקת אש זמנית
משוריינים רוסים בדרך לקייב

הנשיא הרוסי ולדימר פוטין הורה לשר ההגנה שויגו ולצבא לנצור את האש ממחר ב-12 בצהריים עד חצות היום למחרת – בגלל חג המולת של הכנסייה הרוסית האותודוכסית.

העיתון וול סטריט ג'ורנל דיווח אתמול מפי גורמי מודיעין באוקראינה ובבריטניה כי רוסיה צמצמה מאוד בתקופה האחרונה את היקף האש והארטילריה שהיא יורה בגזרת העיר באחמוט בדונייצק.

כל זה מתרחש כאשר משלוח חדש של טנקים רוסיים היה בדרך לבלארוס, ונראה כי פוטין תיכנן לחדש את הלחימה במלוא עוזה כדי לפתוח מסדרון צבאי לקייב.

play-rounded-fill
צילום: ללא

יש לציין כי בתקופה האחרונה חווה רוסיה ירידה משמעותית בהיקף האש הארטילרית שהיא מצליחה לירות ולשגר לאורך החזית עם אוקראינה באופן ניכר. בשבוע שעבר דיווחו בצבא אוקראינה כי רוסיה מצליחה לירות בתקופה האחרונה כ-20 אלף פגזי ארטילריה בכל יום לאורך כל קו החזית, בעוד שבחודשי הקיץ הם ירו בממוצע כ-60 אלף פגזים ביום.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

דיווח על וידאו

שימו לב! מערכת זו נועדה לדיווח על בעיות בלבד.
תגובות המיועדות לפרסום, ניתן להשאיר בתחתית העמוד.

מהי הבעיה?

Hide picture