יום אחרי המהומה הגדולה והשתוללות חלק מחברי האופוזיציה תוך קפיצה של חלקם על השולחנות בחדר הוועדה, מתכנסת כעת ועדת החוקה של הכנסת לדיון נוסף בחוק השפיטה של יו"ר הוועדה שמחה רוטמן.
בדיון היום, שבו יעלה הסעיף השלישי בהצעת רוטמן – הגבלת יכולתו של בג"ץ לפסול חוקים רגילים שאינם חוקי יסוד – לא צפויה להתקיים הצבעה.
לפני הדיון היום כינה רוטמן את חברי האופוזיציה "סוכני כאוס", כשפרסם ציוץ עם פירוט כל הדיונים שהתקיימו בוועדת החוקה על הרפורמה המשפטית כדי להוכיח שלא מדובר ב"בליץ חקיקה".
חברי האופוזיציה מחו על כך בפתח הדיון, וחבר הכנסת גלעד קריב אמר לו "אתה קורא לנו סוכני כאוס רק כי אנחנו חושבים שהמהלכים שלך מסוכנים. זה באמת עוד כתם על הדרך שבה אתה מנהל את הדיונים, אתה כנראה לא מבין את המושג בליץ".
"הרשימה שפרסמת רק מוכיחה את הטענה שלנו – אתה מקיים כאן בליץ של דיונים שהמטרה שלהם היא לייצר את אותו הכאוס שאתה מתריע מפניו", הוסיף קריב. "זה לא על מה אנחנו מקיימים דיון, אלא על מה אנחנו לא מקיימים דיון. תעלה עכשיו ציוץ עם הדיונים שקיימת כיו"ר ועדת חוקה בנושא אחרים. תראה לציבור מה עשית בחודשיים של הוועדה, בעיצומו של גל של טרור ואלימות פלילית".
יחד עם זאת למרות הטענות הקשות מצד חברי האופוזיציה כלפי רוטמן, הדיון מתנהל על מי מנוחות וללא צעקות או מהומות חריגות.