0%
צפו

בערוץ 14 חגגו עם הכוכב החדש את עליית הרייטינג

הפטריוטים של ינון מגל שאירחה את העיתונאי להופעת בכורה בערוץ, שברה רייטינג עם שיא של 6.6% וכ-202 אלף צופים. צפו

מערכת המחדש
19 תגובות
בערוץ 14 חגגו עם הכוכב החדש את עליית הרייטינג

הציבור זז ימינה: צופי ערוץ 14 קיבלו טעימה קטנה אמש (רביעי) עם הכוכב החדש שרון גל כשהתארח בתכנית הפטריוטים של ינון מגל ונראה שכל התכניות נהנו מהבאזז הגדול שהיה לקראת הגעתו.

הפטריוטים של ינון מגל שאירחה את העיתונאי שרון גל להופעת בכורה בערוץ, שברה רייטינג עם שיא של 6.6% וכ-202 אלף צופים, הפטריוטים עם 6.6% ממוצע ו-7.7% בפיק. בפריים טיים היא גברה עלכאן 11 שהייתה עם 4.6% ו-110 אלף צופים.

play-rounded-fill
צילום: ערוץ 14

ולא רק התוכנית הפופולרית, מגי טביבי גם רשמה שיא של 5.5% ו-152 אלף צופים ו-6.6% בפיק. ובכך עקפה את חדשות כאן 11 עם 5.3% ו-137 אלף צופים, .הרצועה של אראל סג"ל גם היא נהנתה משיא של 5.5% ורצועת שבע בערב של הערוץ סיימה עם הישג נאה של 4.4%.

הכתבה עניינה אותך?

100%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    דיווח על וידאו

    שימו לב! מערכת זו נועדה לדיווח על בעיות בלבד.
    תגובות המיועדות לפרסום, ניתן להשאיר בתחתית העמוד.

    מהי הבעיה?

    Hide picture