0%

בנט הבוקר בביקור פתע בבני ברק: "תושבי בני ברק מתנהלים למופת"

שר הביטחון בנט יצא לסיור פתע ברחבי בני ברק כדי להבין את תמונת המצב בעיר. ביקר במספר סופרים וחנויות מכולת.

שמחה חסיד
אין תגובות
קרדיט צילום-דוברות המשטרה.

שר הביטחון, נפתלי בנט, ביקר הבוקר (ה׳) בעיר בני ברק. השר ביקר בחמ"ל המרכזי, שם שוחח בשיחת וידאו עם ראש העיר, אברהם רובינשטיין, ופגש את אלוף (במיל׳) רוני נומה, המנהל את מטה המאבק בהתפשטות נגיף הקורונה בעיר, מהם שמע על התמודדות התושבים והרשות המקומית עם התפשטות הנגיף.


השר שוחח גם עם שר הפנים, אריה דרעי, אשר מוביל את המערכה להגנה על העיר בני ברק.

לאחר מכן, ביקר במספר חנויות מכולת ובסופר-מרקטים, במטרה ללמוד על המצב בשטח.

בתום הביקור, מסר השר "תושבי בני ברק מתנהלים למופת. חיילי צה"ל יעניקו את כל התמיכה לתושבי בני ברק, אחינו הם. המצב בבני ברק מורכב, אך לשמחתי אנחנו רואים היענות גדולה של התושבים להישמע להנחיות.


בני ברק שונה במאפייניה ממקומות רבים אחרים: משפחות מרובות ילדים בדירות קטנות, אוכלוסייה צעירה מהרגיל, היקף נמוך באופן יחסי של אוכלוסייה מבוגרת, ניתוק מהאינטרנט, וככל הנראה היקף גבוה יחסית של תחלואה בקורונה. כולנו יחד נירתם למאמץ שיותאם לצרכים.
יחד, ננצח את הקורונה"

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.