0%
לא רק בישראל

גיאורגיה: מפגינים התעמתו עם שוטרים בגלל חוק "הסוכנים הזרים"

מפגינים בגיאורגיה התעמתו עם כוחות המשטרה בעקבות אישורו של "חוק הסוכנים הזרים", הקובע כי ארגונים ועמותות המקבלים יותר מ-20% מתקציבם מארגונים זרים ובינלאומיים, יהיו חייבים להירשם כ"סוכנים זרים".

יוסי ברקוביץ
תגובה אחת
גיאורגיה

מפגינים בגיאורגיה התעמתו עם כוחות המשטרה בעקבות אישורו של "חוק הסוכנים הזרים", הקובע כי ארגונים ועמותות המקבלים יותר מ-20% מתקציבם מארגונים זרים ובינלאומיים, יהיו חייבים להירשם כ"סוכנים זרים".

כך לפי התקשורת במדינה, שדיווחה כי המפגינים יידו אבנים ובקבוקי תבערה לעבר השוטרים. באופוזיציה בגיאורגיה מזהירים כי החוק עלול לפגוע בסיכויי הצטרפותה של המדינה לאיחוד האירופי.

[fvplayer id="14712"]

גם שבוע שעבר הופץ תיעוד מבנין הפרלמנט הגיאורגי, שם פרץ קרב אגרופים בין המחוקקים בפרלמנט הגיאורגי במהלך דיון סוער לגבי חוק "סוכנים זרים", שלדברי המבקרים גובש על פי חקיקה דרקונית ברוסיה השכנה.

בסרטון שצולם בתוך בניין הפרלמנט בבירה טביליסי נראית קטטה קצרה אך אלימה בין מחוקקים לאחר שיו"ר ועדת ענייני משפט מכה את מנהיג מפלגת האופוזיציה התנועה הלאומית המאוחדת, שמתנגדת לחקיקה.

[fvplayer id="14713"]

הכתבה עניינה אותך?

100%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    דיווח על וידאו

    שימו לב! מערכת זו נועדה לדיווח על בעיות בלבד.
    תגובות המיועדות לפרסום, ניתן להשאיר בתחתית העמוד.

    מהי הבעיה?