0%
"הרפורמה במשפט"

חולל קברו של יוני נתניהו: חשש להתרחשויות בטקסי יום הזיכרון

יו"ר ארגון יד לבנים אלי בן שם, התראיין הבוקר וסיפר כי קברו של אחיו של ראש הממשלה חולל לפני כשבועיים. עוד הוא סיפר על חששן של המשפחות השכולות לקראת טקסי יום הזיכרון הקרוב.

דוד הרפז
3 תגובות
חולל קברו של יוני נתניהו: חשש להתרחשויות בטקסי יום הזיכרון
קברו של יוני נתניהוז"ל. צילום: Olivier Fitoussi/Flash90

אלי בן שם, יו"ר ארגון יד לבנים, התראיין הבוקר (שלישי) בתוכנית הבוקר של קשת 12, והתייחס לחשש הגובר בנוגע לאי כיבוד טקסי יום הזיכרון הקרוב, בצל המחאה כנגד הרפורמה המשפטית. בהמשך דבריו הוא חשף כי קברו של יוני נתניהו ז"ל, אחיו של ראש הממשלה, חולל לפני כשבועיים.

"אף אחד עוד לא יודע, גם לא משפחת נתניהו, אבל לפני שבועיים חיללו את הקבר של יוני, גיבור ישראלי שנפל על קידוש השם באנטבה. לאן הגענו?", ציין.

הוא סיפר על הפניות הרבות שמגיעות מכיוונן של משפחות שכולות, לקראת יום הזיכרון הקרוב: "אנחנו מקבלים יום-יום עשרות פניות לארגון יד לבנים ממשפחות שמבקשות שהשנה לא יהיו פוליטיקאים. בין משפחות שהילדים שלהן נפלו ביחד יש מלחמות, מאבקים, פוסטים אחד נגד השני. משפחות נקרעות, זה קרע נוראי". 

עוד הוסיף כי "כמו שביום הזיכרון בכותל מגיעים הנשיא והרמטכ"ל, יכול להיות שצריך לאמץ את זה בהר הרצל ובבתי הקברות. שיגיעו הנשיא והרמטכ"ל. אני חרד גם לפוליטיקאים, לכבודם".

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture