0%
ריב בשמאל

בוגי נגד גנץ: "אין לך מנדט להתפשר על הדמוקרטיה" 

שר הביטחון לשעבר משה בוגי יעלון יצא הבוקר (שלישי) חוצץ נגד גנץ: "מסתמן שאתה מחפש פשרה, עם מי שזמם להפוך לדיקטטור ע"י ריסוק בג"ץ והרשות השופטת"

מערכת המחדש
6 תגובות
בוגי נגד גנץ: "אין לך מנדט להתפשר על הדמוקרטיה" 
משה בוגי יעלון | צילום: Yonatan Sindel/Flash90

שר הביטחון לשעבר משה בוגי יעלון ממארגני הפגנות השמאל ושרואה את הפוליטיקה מבחוץ לאחר שנכשל פעם אחר פעם מלהיכנס לכנסת, תקף הבוקר (יום שלישי) את יו"ר המחנה הממלכתי בני גנץ על ניסיונות ההידברות בבית הנשיא בהם מעורבת גם מפלגתו של גנץ, וטען כי "עם טרור דיקטטורי לא מתפשרים".

יעלון כתב בטוויטר לגנץ: "מסתמן שאתה מחפש פשרה, עם מי שזמם להפוך לדיקטטור על-ידי ריסוק בג"ץ והשתלטות על הרשות השופטת, פגע ופוגע בביטחון, בכלכלה וביחסים הבינלאומיים, ומשסה איש באחיו, כולל בשיסוי ביריוניו האלימים בתומכי הדמוקרטיה. המשבר ומאות האלפים שיצאו לרחובות, הם ההזדמנות להציל את המדינה".

יעלון הוסיף כי "אין לך מנדט להתפשר על הדמוקרטיה, לשנות את אופן בחירת השופטים, את מעמד היועמ"שים, את עילת הסבירות – אין לך מנדט להחליש את הרשות השופטת – צריך לחזק אותה. הנאשם, שכבר מתנהג כדיקטטור (ראה אירוע גלנט, אין קבינט), ממשיך במסע הרס הדמוקרטיה על ידי הקמת מיליציה חמושה תחת עבריין מורשע. עצור! תן לו להתמודד עם הסתבכויותיו, ואל תנסה להצילו. 'קיר הברזל' הדמוקרטי של המחאה ובג"ץ, יעצור אותו, ולא 'פשרה' מדומה. תן לדמוקרטיה לנצח".

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture