0%
מתיחות לקראת סיום הרמאדן:

היערכות ענק וחסימת כבישים, לקראת סיום הרמאדן 

היום יום השישי האחרון של חודש הרמדאן ואלפי שוטרים נמצאים בירושלים כדי לשמור על הסדר, עם הגעת עשרות אלפי מוסלמים להר הבית.

ארי כהן
אין תגובות
אילוסטרציה. כוחות משטרה מיוחדים בפעילות בשער שכם. צילום: Yonatan Sindel/Flash90

היום יום השישי האחרון של חודש הרמדאן ואלפי שוטרים נמצאים בירושלים כדי לשמור על הסדר, עם הגעת עשרות אלפי מוסלמים להר הבית.

על פי ההערכות, יותר מ-100 אלף מתפללים מוסלמים צפויים להגיע היום למסגד אל־אקצא בירושלים. במשטרת מחוז ירושלים נערכו בכוחות מתוגברים כדי לאפשר את חופש הדת והפולחן, תוך שמירה על הביטחון ועל הסדר הציבורי.

כ־2,300 שוטרים, לוחמי מג"ב וכוחות תגבור ארציים פרוסים בבירה ובעיקר סביב הר הבית, במעברי עוטף ירושלים, במזרח העיר ובסמטאות העיר העתיקה

נזכיר כי בשבועות האחרונים חלה התדרדרות בטחונית חמורה עם התחממות בגזרות השונות, כולל הר הבית וירושלים, ובימים האחרונים נשמר שקט מתוח. בעקבות הערכות המצב הבטחונית הורה ראש הממשלה נתניהו, סמוך לכניסת חג שני על פסח, על סגירתו של הר הבית בפניי יהודים ותיירים בעשרת הימים האחרונים של חודש הרמדאן.

"אנחנו קוראים לציבור להישמע להוראות השוטרים ולדווח למוקד 100 על כל אירוע חריג שמצריך התערבות משטרתית בזמן אמת", אמר אמש ניצב-משנה ארז תבור, קצין אגף המבצעים של משטרת מחוז ירושלים.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.