0%
דוחה את העתירה נגדו

הבכיר שהשבית את נתב"ג מודה: "היה תיאום מלא עם נתניהו ויו"ר ההסתדרות"

למרות שבלשכת ראש הממשלה נתניהו הכחישו בזמן אמת כי שביתת הפתע בנתב"ג ובמשק כולו הייתה מתאומת עם יו"ר ההסתדרות | הבוקר נודע כי יו"ר ועד עובדי רשות שדות התעופה טען כי היה תיאום מלא טרם הכרזתו

יוסי ברקוביץ
4 תגובות
פנחס עידן. צילום: משה שי / פלאש 90

יו"ר ועד עובדי רשות שדות התעופה, פנחס עידן, חשף בכתב התגובה לעתירה שהוגשה נגדו בבית הדין של הליכוד את השיחה שניהל עם יו"ר ההסתדרות ארנון בר דוד, רגע לפני שהכריז על עוצר ההמראות.

לטענת עידן, בר דוד ציין בפניו בפירוש בשיחה הזו כי השביתה תואמה עם לשכת רה"מ בנימין נתניהו, וכי היא צפויה להיות קצרה מאוד. כך פרסם הבוקר (ראשון) כתב כאן חדשות מיכאל שמש.

כזכור, מיד לאחר השביתה פורסם כי לשכת נתניהו וההסתדרות היו מתואמים בנוגע לשביתה הכללית במשק והצגתה כמהלך שנועד לעצור את חקיקת הרפורמה המשפטית. אך את הפרסום אז לשכת נתניהו ובר דוד הכחישו בזמן אמת.

עידו עצר את ההמראות בנתב"ג ללא שום התראה ביום השביתה ובליכוד טענו כי הוא פעל נגד החלטת סיעת המפלגה. עד כה, עידן הסתפק ברמיזות כשאמר שהשביתה הייתה מוסכמת ומתואמת אך לא אמר את הדברים מפורשות. כעת, יו"ר ועד העובדים מפנה כביכול את האצבע ישירות לנתניהו, אחרי שנתקל בזעם ציבורי גדול גם מתוך תנועת הליכוד על המהלך שנקט.

בהמשך כתב התגובה שלו טוען עידן כי אם מדיחים אותו מהליכוד, יש להדיח גם את נתניהו ואת השר יואב גלנט שפעלו בניגוד להחלטת הסיעה להצביע בעד הרפורמה בכך שהובילו לעצירת החקיקה. עידן טען כי בסך הכול ביקש למלא את הוראות נתניהו ודורש לדחות את העתירות.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.