0%
איבד את זה

זילות יום השואה: טייס אל על כרז לנוסעים והשווה את מה שקרה אז – למהלכי הממשלה

בטיסה שיצא היום (שלישי) לניו יורק אמר הקברניט לנוסעים בכריזה כי "דברים כמו יום השואה יכולים לקרות פוטנציאלית בדיקטטורות, ואנחנו נלחמים שישראל תישאר מדינה דמוקרטית" | באל על הגיבו: ''החברה מגנה אמירות פוליטיות מכל סוג שהוא''.

דוד הרפז
8 תגובות
זילות יום השואה: טייס אל על כרז לנוסעים והשווה את מה שקרה אז - למהלכי הממשלה
מטוס אל על ממריא. צילום: יוסי אלוני/פלאש 90

הקברניט דורון גינצבורג בטיסת אל על 007 שיצא הבוקר (שלישי) לניו יורק עשה שימוש ציני ומקומם בשיאו של יום הזיכרון לשואה ולגבורה כאשר הכריז במערכת הכריזה של המטוס ואמר לנוסעים שהוא רוצה ״להזכיר את יום השואה כי דברים כאלה יכולים לקרות רק בדיקטטורות ומדינת ישראל נלחמת על הדמוקרטיה שלה בימים אלה״.

[fvplayer id="15120"]

מחברת אל על נמסר בתגובה בעקבות התקרית: ״חברת אל על מגנה אמירות פוליטיות מכל סוג שהוא,של מי מאנשיה במסגרת עבודתם ובוודאי לא במטוסיה שלא יכולים להוות במה לפעילות מסוג זה".

עוד הוסיפו: "החברה מורה להימנע מכך, בפרט ביום כה רגיש ומשמעותי לעם ישראל. המקרה החריג הזה שאינו משקף את אנשיה וערכיה של החברה,ייבדק בצורה יסודית ע״י הגורמים הבכירים בחברה".

בסיום הודעתם ציינו: "אל על היא חברת התעופה הנושאת את דגל ישראל על זנב מטוסיה, וככזו משקפת את הפסיפס הישראלי כולו".

כמו כן, גורם בכיר במשרד התחבורה מסר כי שרת התחבורה רואה בחומרה רבה את התבטאות הקברניט וכועסת על אל-על: "המציאות הזאת שטייסים מתנהלים כבעלי הבית לא יכולה להימשך", סיכם הגורם.

הכתבה עניינה אותך?

0%
100%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    דיווח על וידאו

    שימו לב! מערכת זו נועדה לדיווח על בעיות בלבד.
    תגובות המיועדות לפרסום, ניתן להשאיר בתחתית העמוד.

    מהי הבעיה?