מצרכים
500 גרם פסטה פנה.
1/2 סלסילת פטריות.
1 זוקיני ירוק.
1 בצל סגול.
1 גמבה אדומה גדולה.
1 עגבניה.
3 כפות שמן זית.
מלח, פלפל שחור וטימין יבש.
200 גרם גבינת מוצרלה מגורדת.
1 מיכל שמנת מתוקה 38%
1 גבינה צפתית (150 גרם)
50 גרם גבינת מנצ'גו ( לא חובה)
4 ביצים.
אופן הכנה
פורסים את הירקות לעובי חצי ס"מ ומשטחים בתבנית אפיה.
יוצקים על הירקות שמן זית ומתבלים.
אופים 20 דקות בחום 180 מעלות.
בינתיים מבשלים את הפנה לפי ההוראות של השקית ומסננים היטב.
מוציאים את הירקות ומערבבים עם הפסטה בקערה.
מפוררים את הגבינות לפסטה.
טורפים את הביצים היטב ויוצקים לתוך הפסטה ומערבבים היטב.
מרפדים תבנית אפיה (מלבנית גדולה) ויוצקים פנימה את התערובת.
מכניסים לאפיה של 40 דקות על 180 מעלות.
יש לכן מתכון מנצח שאתן מעוניינות לשתף בו את גולשי 'המחדש'? שלחו מייל לדוא"ל בכתובת: editor@hm-news.co.il