0%
לקראת פיצוץ?

הליכוד: "אין סיכוי להגיע להסכמות עם יש עתיד"

הדיונים על הרפורמה המשפטית, צפויים להתחדש השבוע אחרי הפסקה קצרה • בכירים בליכוד מאשימים את בכירי 'יש עתיד' וסבורים שהתקדמות אפשרית רק עם אנשי המחנה הממלכתי

חיים בוזגלו
תגובה אחת
הליכוד: "אין סיכוי להגיע להסכמות עם יש עתיד"
בית הנשיא. צילום: יונתן זינדל, פלאש 90

על רקע הפגנת הימין בשבוע שעבר, נאומי הקואליציה בעד קידום החקיקה, ובצל הכרזת מארגני המחאות נגד הרפורמה, השיחות בבית הנשיא יתחדשו השבוע בין הצדדים.

הבוקר (א) דווח ברשת ב' כי בליכוד מאשימים את נציגי יש עתיד שעושים הכל כדי למנוע הסכמות בשיחות.

על פי הדיווח, לטענת בכירים בליכוד, כל עוד יש עתיד לוקחים חלק בשיחות בבית הנשיא לא ניתן יהיה להגיע להסכמות ולפשרה. ורק אם השיחות ייערכו מול אנשי המחנה הממלכתי, ללא אנשי יש עתיד, יש סיכוי להגיע להסכמות.

בין יתר הדברים, מביאים כדוגמה את דרישת יש עתיד להכליל את נושא הגיוס בשיחות בבית הנשיא וגם את הפערים שיש בתוך החדר בכמה נושאים בין יש עתיד לבין המחנה הממלכתי. בכירים ביש עתיד אומרים בתגובה לדברים, שהתיאום מול המחנה הממלכתי הדוק והם רואים עין בעין את הדברים.

לטענתם, הליכוד מנסה לסכסך בין חלקי האופוזיציה אבל הפצת שקרים לא תוביל את ההידברות בבית הנשיא לשום מקום. לטענתם, יש הסכמה מוחלטת בינם לבין המחנה הממלכתי בנושא המרכזי שבמחלוקת – לא לאפשר לקואליציה לבחור שני שופטים מטעמה באמצעות הוועדה למינוי שופטים.

הכתבה עניינה אותך?

84%
16%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture