0%
במפגש עם חרדים • צפו

הרפורמה, ערוץ 14, ואמריקה: יריב לוין פתח הכל

שר המשפטים יריב לוין אירח בביתו של האסטרטג החרדי יוסי רוזנבוים בביתר עילית פעילי ליכוד, וחשף שורה של פנינים, על ההתפתחויות האחרונות • צפו

מנחם קולדצקי
3 תגובות
הרפורמה, ערוץ 14, ואמריקה: יריב לוין פתח הכל
לוין במפגש אמש - צילום יחצ

שר המשפטים יריב לוין אירח בביתו של האסטרטג החרדי יוסי רוזנבוים בביתר עילית פעילי ליכוד, וחשף שורה של פנינים, על ההתפתחויות האחרונות בזירה הפוליטית.

ל'המחדש' הגיעו הקלטות ותיעודים של המפגש. על מסמוס הרפורמה הבהיר לוין כי "אני רוצה לקדם את הרפורמה? להגיד לך מה בדיוק ומה נצליח, זה עוד אני לא יודע. לוין נשאל האם יפרוש באם הרפורמה לא תעבור והשיב בבדיחות: "אתה רוצה שאני אפרוש?".

play-rounded-fill

שר המשפטים יריב לוין את סיבת עלייתו של ערוץ 14 שהצליח לתפוס בגלל ערוצי התרעלה ונחשף לראשונה שלא יתאפשר לצפות בערוץ דרך פרטנר. "אגיד את זה לשר התקשורת".

שר המשפטים לוין מאשים את הממשל האמריקאי בשיתוף פעולה עם המחאה נגד הרפורמה המשפטית ואומר: ״הממשל עובד איתם בשיתוף פעולה על הדבר הזה".

שר המשפטים לוין מודה בקולו כי חברי כנסת בליכוד הם שהכשילו את חקיקת הרפורמה המשפטית. "צריך להפעיל עליהם לחץ, זה לא יכול לקחת יותר מידי זמן".

הכתבה עניינה אותך?

94%
6%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    דיווח על וידאו

    שימו לב! מערכת זו נועדה לדיווח על בעיות בלבד.
    תגובות המיועדות לפרסום, ניתן להשאיר בתחתית העמוד.

    מהי הבעיה?

    Hide picture