0%
חשד להברחת מיליונים

החוקרים פשטו על בית החשוד ונחסמו עם כלבי שמירה

בעל חנויות לממכר סיגריות אלקטרוניות נעצר בחשד להברחת סחורה בשווי מיליוני שקלים • חוקרי רשות המיסים והמשטרה שהגיעו לביתו נחסמו באמצעות כלבי שמירה

אמיר אליהו
אין תגובות
החוקרים פשטו על בית החשוד ונחסמו עם כלבי שמירה
צילום אילוסטרציה: Pixabay

רשות המסים, באמצעות מחלקת חקירות מכס ומע"מ ירושלים בשיתוף פעולה עם בית מכס נתב"ג, עצרה אתמול בעלים של שתי חנויות לממכר סיגריות אלקטרוניות, בחשד להברחה של אלפי סיגריות אלקטרוניות בשווי של מיליוני שקלים.

על פי הטענות, החשוד ייבא לארץ אלפי יחידות של סיגריות אלקטרוניות חד פעמיות, שעליהן חל מס קניה, מבלי להצהיר שמדובר בסיגריות אלקטרוניות ותוך שימוש בשמותיהם של אנשים בדויים ואנשי קש. יצוין כי כיום חל על סיגריות אלקטרוניות מס קניה בשיעור של 145% מהמחיר הסיטוני השכיח בתוספת 4.64 ₪ למ"ל אך לא פחות מ-8.9 ₪ למ"ל.

בעקבות החשד הגיעו אתמול חוקרי רשות המסים לחנויות שבבעלותו ולביתו שבמושב טל שחר על מנת לערוך חיפוש. החשוד חסם את הכניסה לביתו באמצעות כלבי שמירה ועיכב את החוקרים מלהיכנס. משנכנסו, טען החשוד כי אין ברשותו טלפונים חכמים, אולם לאחר חיפוש נמצאו טלפונים ניידים בחלוקים התלויים בחדר האמבטיה שבבית. כמו כן, במהלך החיפוש בחנויות שבבעלותו נתפסה סחורה החשודה כמוברחת.

לאחר החיפושים הובא החשוד בפני בית משפט השלום בירושלים, מעצרו הוארך והיום (ג) הוא יובא שוב בפני שופט להמשך מעצרו או לשחרורו בתנאים מגבילים. החקירה נמשכת.

הכתבה עניינה אותך?

87%
13%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture