0%
הולכים לסבב

בכירי הצבא המליצו לנתניהו להגיב באופן משמעותי

ראש הממשלה בנימין נתניהו מקיים כעת הערכת מצב ביטחונית בעקבות האירועים היום, במחנה דיין, בסיס גלילות • בצבא המליצו לנתניהו לצאת לסבב צבאי

מושי הרמן
10 תגובות
בכירי הצבא המליצו לנתניהו להגיב באופן משמעותי

ראש הממשלה בנימין נתניהו מקיים כעת הערכת מצב ביטחונית בעקבות האירועים היום, במחנה דיין, בסיס גלילות. נתניהו יצטרך בשאלה האם להיכנס לכמה ימי סבב לחימה או שמא להבליג עם תקיפה רופסת בתגובה לירי 22 הרקטות לעוטף עזה.

כרגע מדווח כי המערכת הביטחונית ממליצה לנתניהו להגיב באופן משמעותי כלפי כל מי שעומד מאחורי התקיפה. יש לציין כי אנו יכולים למצוא את עצמנו בסבב צבאי ואף

בדיון משתתפים שר הביטחון, הרמטכ"ל, ר' המל"ל, ר' אמ"ן, ר' אמ"ץ, סגן ראש השב"כ, המזכיר הצבאי של רה"מ, מפקד פיקוד דרום, רח"ט מחקר ורח"ט מבצעים.

יו"ר יש עתיד יאיר לפיד הגיב לפני זמן קצר על ירי מטח הרקטות לעבר רצועת עזה ורמז לפעולה צבאית רחבת היקף שעשויה להיות בשעות הקרובות. "‏האופוזיציה תגבה את הממשלה בכל פעולה צבאית שתביא שקט ובטחון לתושבי הדרום", כתב לפיד. חמאס לקח אחריות יחד עם ארגוני הטרור בעזה על ירי 22 הרקטות. מספר רקטות נחתו בשדרות. ניתן זר נפתע באורח קשה באתר בנייה בעיר.

עמית סגל דיווח כי השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר דורש להשתתף בישיבת הערכת מצב שתתקיים אצל רה"מ. לשיטתו מדיניות ההכלה לא הוכיחה את עצמה.

  • צילום סטילס: חיים צח /לעמ

הכתבה עניינה אותך?

91%
9%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture