0%
קצין סורר

בימין זועמים על עמי אשד שהפקיר שוב את איילון

עמיחי שיקלי תקף בחשבון הטוויטר שלו את מפקד מחוז תל-אביב ניצב עמי אשד שאיפשר למפגיני שמאל לחסום הבוקר את נתיבי איילון • עיתונאים רבים בימין מחו על כך שמאות מפגינים בתל אביב הפכו את איילון למדרחוב

מושי הרמן
2 תגובות
בימין זועמים על עמי אשד שהפקיר שוב את איילון
נתיבי איילון צילום: Avshalom Sassoni/Flash90

שר התפוצות והשוויון החברתי עמיחי שיקלי תקף בחשבון הטוויטר שלו את מפקד מחוז תל-אביב ניצב עמי אשד שאיפשר למפגיני שמאל לחסום הבוקר את נתיבי איילון. מלבד שיקלי, עיתונאים רבים בימין מחו על כך שמאות מפגינים בתל אביב הפכו את איילון למדרחוב.

שיקלי התייחס לכישלון המחאה שלא הצליחה לצבור תאוצה וכתב: "כישלון קולוסאלי של מיליציות אהוד ברק ומשרד היח"צ הבינוני-מינוס המלווה אותו. אובדן מומנטום ואפס היענות ציבורית אותנטית".

שיקלי האשים את מפקד מחוז תל אביב בפגיעה בסדר הציבורי: "הנכס החיוני שלהם שבאמת מייצר פגיעה בסדר היום זה קצין סורר במשטרת ישראל שמועל בתפקידו ומחבל באופן שיטתי בסדר הציבורי וברווחת אזרחי ישראל. קצין שכל דקה שהוא לובש מדים היא אות קלון למשטרת ישראל".

כאמור, מארגני מחאת השמאל נחלו כישלון גדול כאשר רק אלפי מפגינים השתתפו במחאת יום השיבוש.

הכתבה עניינה אותך?

91%
9%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture