0%
"לא מתרגש"

שחרור המחבלים: גלנט שיגר עקיצה לבן גביר

השר גלנט התייחס בפתח ישיבת הממשלה השבועית לכך שהוא משחרר גופות מחבלים: "אין קשר בין גופת מחבל בארגון קיקיוני ביו"ש להחלטות של סינוואר בעזה. זה לא מעניין אותם" • גלנט שיגר עקיצה לבן גביר

יענקי גולדן
תגובה אחת
השר יואב גלנט | צילום: Olivier Fitoussi/Flash90

שר הביטחון יואב גלנט התייחס היום לביקורת שמוטחת בו ובראש הממשלה בנימין נתניהו בעקבות ההחלטה לשחרר לידי הרשות הפלסטינית גופות של מחבלים. יש לציין כי גלנט זכה לשר הפופולרי בקרב בוחרי הליכוד והממשלה – בסקר כאן חדשות.

"לצערי הרב, גופות של מחבלים לא מהוות נכס שמשפיע על ארגוני הטרור, למעט במקרים חריגים הקשורים ספציפית לחמאס", אמר השר גלנט בפתח ישיבת הממשלה השבועית. "אין קשר בין גופת מחבל בארגון קיקיוני ביו"ש להחלטות של סינוואר בעזה. זה לא מעניין אותם".

מוקדם יותר היום שחררה ישראל לידי הרשות ברמאללה את גופתו של המחבל שריף חסן רבאע, שניסה בפברואר האחרון לדקור חייל סמוך למחנה הפליטים אל-פוואר בדרום הר חברון.

השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר תקף בחריפות את שר הביטחון גלנט. "החזרת גופות המחבלים, חברי ארגון הטרור גוב האריות שביצע חלק גדול מהפיגועים ביהודה ושומרון בתקופה האחרונה, היא טעות חמורה שתעלה לנו ביוקר", טען השר בן גביר שהחרים היום את ישיבת הממשלה.

שר הביטחון גלנט התייחס לדברי בן גביר ואמר. "באופן אישי, אני לא מתרגש משר או שרה שתוקפים אותי, הם ראו פחות גופות מחבלים ממני", אמר גלנט. "הבעיה שהאמירות האלו שוחקות את נפשן של משפחות הנעדרים ומייצרות אצלן תחושה לא נכונה שלא עושים למענם מספיק, וזה כמובן לא נכון".

גלנט אמר עוד "מערכת הביטחון משקיעה מאמצים אדירים להשיב את הנעדרים. אני מציע לכל חברי הממשלה להפסיק עם האמירות הלא אחראיות והמזיקות האלה".

הכתבה עניינה אותך?

27%
73%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.