0%
לקראת פיצוץ השיחות

ליברמן קורא ללפיד: "הודיעו עוד היום על הפסקת ההידברות"

יו״ר מפלגת ישראל ביתנו, ח״כ אביגדור ליברמן תוקף בחשבון הטוויטר שלו את המגעים על הרפורמה בבית הנשיא • ליברמן סבור שנתניהו משתמש בלפיד וגנץ כדי להעביר את התקציב

מערכת המחדש
2 תגובות
אביגדור ליברמן. צילום אוליבייה פיטוסי/פלאש 90

יו״ר מפלגת ישראל ביתנו, ח״כ אביגדור ליברמן תוקף בחשבון הטוויטר שלו את המגעים על הרפורמה בבית הנשיא. ״לפי פרסומים, ההסכם המסתמן בבית הנשיא הוא עוד תרגיל הונאה של נתניהו ושליחיו, המשך ״ההידברות״ של לפיד וגנץ מהווה מתן לגיטימציה לביזה שמתרחשת בימים אלו לקופה הציבורית, ולכתם השחור בהיסטוריה של מדינת ישראל ושל משרד האוצר" כתב ליברמן.

ליברמן המשיך: "כפי שאמרתי לא פעם, לנתניהו תכנית סדורה למסמוס המחאה ולהעברת תקציב המדינה בשקט יחסי. לא במקרה נתניהו מנסה להגיע ל״הבנות״ שעות ספורות לפני ההצבעה על התקציב".

לדבריו, "ככה לא אמורה להתנהל אופוזיציה, אני קורא ללפיד ולגנץ להודיע עוד היום על הפסקת ״ההידברות״ בבית הנשיא, אל תתנו יד לביזה של הקופה הציבורית ומתן לגיטימציה לממשלה הכי נוראית שרק ידענו.״

בתוך כך, יו"ר ועדת חוקה ומשפט, חבר הכנסת שמחה רוטמן, מסרב להיות שותף לתחושה לפיה רפורמת תיקון מערכת המשפט נגנזה. "אני סבור שהרפורמה לא תמה, תצא לפועל וגם שהקואליציה וראשיה לא מתכננים לאפשר מריחת זמן אינסופית במשאים ומתנים שלא מובילים לשום מקום",  אמר אתמול רוטמן לערוץ 7. רוטמן גם אמר להמחדש בשבוע שעבר כי "הרפורמה תעבור בעזרת השם".

הכתבה עניינה אותך?

53%
47%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.