0%
הוועדה לבחירת שופטים

חברי מרכז הליכוד לח"כים: "לבחור שני נציגים מהקואליציה"

חברי מרכז ליכוד מפעילים לחץ על חברי הכנסת: "מצפים מכם לבחור שני נציגים מהקואליציה" • חברי המרכז דורשים: "לחסום את אלהרר, גם אם דרעי לא יחזור"

שוקי כץ
תגובה אחת
יריב לוין. צילום: דני שם טוב/דוברות הכנסת

לקראת הבחירות לוועדות השיפוט בכנסת, כדוגמת הוועדה לבחירת שופטים שצפויות להיערך מחר, חברי 'פורום דרור בליכוד' מפעילים לחץ על חברי הכנסת של הליכוד לבחור 2 חברי קואליציה בוועדה לבחירת שופטים ולחסום את בחירתה של ח"כ קארין אלהרר.

בהודעה שהופצה הבוקר בקבוצות הווטצאפ של חברי המרכז נכתב: "ללא הסכמות גלויות וברורות בין קואליציה לאופוזיציה ששוות משהו אסור לתת לאופוזיציה נציג בוועדה למינוי שופטים! לאופוזיציה יש בוועדה 3 שופטים, וכנראה גם 2 חברי לשכה. הם לא צריכים שם שום נציג נוסף. בטח שלא את קארין אלהרר.

ולמקרה שתהיתם, דיל של חוק היועמ"שים ועילת סבירות תמורת ויתור על הרפורמה – זו לא הסכמה ששווה משהו. כן כן… אפילו אם היא מאפשרת לדרעי לחזור".

בסיום ההודעה קראו חברי הפורום לכל חברי המרכז להפעיל לחץ על חברי הכנסת, וצרפו גם את מספרי הטלפון של חברי הכנסת מתנועת הליכוד: "זה הזמן לשלוח הודעות לחברי הכנסת מן הליכוד שאתם מכירים, ולכתוב להם שאתם מצפים מהם לבחור שני נציגים מן הקואליציה לוועדה למינוי שופטים".

הכתבה עניינה אותך?

97%
3%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.