0%
נמצא האשם?

בש"ס מכחישים בתוקף את הידיעה על דרעי

בעוד בליכוד מחפשים מי הצביע נגד עמדת הקואליציה בוועדה לבחירת שופטים, יש מי שמנסה להפיל את האשמה על אריה דרעי, שמכחיש בתוקף

שוקי כץ
2 תגובות
בש"ס מכחישים בתוקף את הידיעה על דרעי
אריה דרעי. צילום: יונתן זינדל, פלאש 90

מי מחברי הכנסת של הקואליציה הצביע כפי עמדת האופוזיציה, והביא לניצחונה של קארין אלהרר ולבחירתה לוועדה לבחירת שופטים?

בקואליציה מחפשים את האשמים, אך בעוד כולם מציגים רשימות של ח"כים סוררים מתוך מפלגת הליכוד, יש מי שמנסה להטיל את האשמה דווקא על יו"ר ש"ס אריה דרעי.

מוטי קסטל דיווח אמש ב'ערוץ 14' כי בכיר בליכוד סיפר: "דרעי פנה אליי אישית וביקש לוודא בחירת נציג אחד לאופוזיציה". קסטל דיווח שדרעי הכחיש: "לא היו דברים מעולם. לו רציתי יכולתי לפנות לאנשי ש"ס".

בהמשך, הוציאה מפלגת ש"ס הודעת הכחשה ולפיה "הדיווח של הכתב מוטי קסטל במהדורה המרכזית בערוץ 14, הוא שקר עלוב"

קסטל הגיב: מישהו נלחץ? מפלגת ש״ס בתגובה לפרסום שלי על דברי בכיר בליכוד: "שקר עלוב". עומד כמובן מאחורי הפרסום.

הכתבה עניינה אותך?

84%
16%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.