0%
ההסתבכות בג'נין

"כל האפשרויות על השולחן": גלנט ביקר את הפצועים

שר הביטחון יואב גלנט ביקר את הלוחמים שנפצעו בפעולה שהסתבכה אתמול בג'נין שר הביטחון גלנט בביקור הלוחמים שנפצעו בג׳נין • גלנט הנחה את מערכת הביטחון לפעול ביוזמות התקפיות: ״נפעל בכל דרך נדרשת ונגיע לכל מקום על מנת לשמר את חופש הפעולה שלנו, כל האפשרויות על השולחן״

יענקי גולדן
תגובה אחת
שר הביטחון גלנט מבקר את הפצועים
צילום: ניקול לסקבי, דוברות שר הביטחון

שר הביטחון יואב גלנט, ביקר לפני זמן קצר את לוחם סיירת צנחנים ולוחמי יחידת המסתערבים של מג״ב איו״ש המאושפזים בבית החולים רמב״ם, לאחר שנפצעו אתמול בפעילות מבצעית בג׳נין.

שר הביטחון התקבל בביקור על ידי סגנית מנהל בית החולים ד״ר מיכל מקל, סגן מפקד מג"ב, תת-ניצב יצחק בריק ומפקד סיירת צנחנים סגן-אלוף נ׳.

שר הביטחון יואב גלנט אמר לאחר הביקור כי "הלוחמים פעלו תחת אש בנסיבות קשות וגילו גבורה ואומץ לב, גם בעזרתם ההדדית וגם בהליך הפיקוד והשליטה בשטח. יש לנו לוחמים ומפקדים מצוינים, ובזכותם סיימנו את האירוע הזה בצורה טובה״.

״הנחיתי את מערכת הביטחון לפעול בפעולה יוזמת והתקפית, בכל מקום בו נשקפת סכנה לחיי אזרחינו וכוחותינו. נפעל בכל דרך נדרשת ונגיע לכל מקום על מנת לשמר את חופש הפעולה שלנו, כל האפשרויות על השולחן״.

הכתבה עניינה אותך?

88%
12%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture