בבית הדין של הליכוד התקיים היום (חמישי) הדיון בעתירה להדחת יו"ר ועד עובדי רשות שדות התעופה פנחס עידן מהמפלגה. במהלך הדיון הפתיע עידן כשאמר: "אני מוכן להתקשר עכשיו לשדה ולהשבית את נתב"ג, אם אדע שזה מה שיקדם את הרפורמה המשפטית" כך דיווח שמש בכאן 11.
לדבריו, הוא בכלל תומך ברפורמה, ואף פעל בהוראת שר המשפטים יריב לוין כדי למנוע שביתה במשק. פנחס עידן הציג גרסה חדשה לשביתה שהנהיג בנתב"ג וטען: "הוטעיתי על ידי יו"ר ההסתדרות לחשוב שיש תיאום מול לשכת ראש הממשלה". בכאן חדשות דווח שעידן ובכירים נוספים בהסתדרות טענו בזמן אמת לתיאום מול לשכת ראש הממשלה סביב ההחלטה להנהיג שביתה כללית במשק.
היועץ המשפטי של הליכוד התייצב לצידו של פנחס עידן ואמר בדיון "מודה ועוזב ירוחם". מבקר הליכוד שי גלילי הזהיר לפני כחודשיים שיעתור להדחת שר הביטחון יואב גלנט אם עידן יודח. השופטים בבית הדין של הליכוד קיבלו את הבטחת עידן שלא ישבית בשום צורה את נתב"ג כדי לסכל את הרפורמה בעתיד.