0%
בקו החרדי

נס: האוטובוס התהפך – 20 נוסעיו נפצעו קל

אוטובוס של חברת מטרופולין, בקו המיועד למגזר החרדי, התהפך בצומת גלילות והידרדר לתעלה בצד הדרך • בחסדי שמיים כל הנוסעים יצאו בכוחות עצמם והפצועים במצב קל בלבד

יצחק כהן
7 תגובות

בשעה 09:10 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב דן על אוטובוס של חברת מטרופולין, המשמש כקו בינעירוני חרדי, שהידרדר לתעלה בצד הדרך בכביש 5 סמוך למחלף גלילות מזרח.

מדיווח ראשוני חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים במקום טיפול רפואי לכ-20 נפגעים בהכרה מתהלכים שיצאו מהאוטובוס.

חובשים ופראמדיקים של מד"א ואיחוד הצלה שסרקו את האוטובוס מדווחים כי בשלב זה לא ידוע על לכודים וכלל הנוסעים יצאו מהאוטובוס ונמצאים בשול הדרך במקום בטוח. צוותי החירום העניקו טיפול רפואי ל-18 נפגעים באורח קל, שפונו לבתי החולים באזור.

חובש בכיר מידן בן יואש וחובש רפואת חירום גיא גולדשמיט מיחידת האופנועים של מד"א סיפרו: "כשהגענו למקום ראינו את האוטובוס כשהוא הפוך על צידו במידרון בצד הדרך בחיבור בין כביש 5 לכביש 20. מיד התחלנו בסריקות על מנת להבין את כמות הנפגעים בזירה והעברנו דיווח למוקד מד"א.

נוסעי האוטובוס התהלכו בסמוך לשול הכביש ובמקביל לבדיקות הרפואיות נכנסנו לאוטובוס דרך הדלת שהייתה שבורה וסרקנו כדי לוודא שאין נפגעים לכודים וחברנו לכוחות הכיבוי גם שוודאו שאין נפגעים מתחת לאוטובוס.

התאונה הייתה יכולה להסתיים בטרגדיה ובאורח נס כלל נוסעי האוטובוס נפגעו באורח קל בלבד."

הכתבה עניינה אותך?

98%
2%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.