0%
ביקורת עויינת

העיתונאי תקף את דרעי: "חושב שספר החוקים שייך לו"

מיכאל האוזר טוב, הכתב הפוליטי של עיתון הארץ ובנו של הח"כ לשעבר צביקה האוזר, תוקף בחריפות את יו"ר ש"ס אריה דרעי • הרקע למתקפה החריפה: אישור הצעת החוק שמאפשרת למקורבו של דרעי להתמודד על ראשות עיריית טבריה

שוקי כץ
12 תגובות
צילום: יונתן זינדל/ פלאש 90

מיכאל האוזר טוב, הכתב הפוליטי של עיתון הארץ ובנו של הח"כ לשעבר צביקה האוזר, תוקף בחריפות את יו"ר ש"ס אריה דרעי, זאת על רקע אישור הצעת החוק שנועדה לאפשר ליו"ר הוועדה הממונה בטבריה, בועז יוסף, להתמודד על ראשות העיר טבריה בבחירות הקרובות שייערכו בחודש חשוון.

האזור שנחשב לביקורתי במיוחד ותומך באנרכיסטים המפגינים נגד הממשלה, צייץ הבוקר (ד) בחשבון הטוויטר שלו שורת חוקים שקידמה ש"ס, ותוקף בבוטות: "חוק אריה דרעי 1, חוק אריה דרעי 2, חוק מקורב דרעי לראשות עיריית טבריה, חוק אחיו של אריה דרעי לרבנות הראשית וזה רק בחצי שנה" כתב.

האוזר, התייחס לחוקים שזכו לכינוי חוקי דרעי, החוק שמאפשר לראשי וחברי ועדות קרואות להתמודד בבחירות ובנוגע לחוק לדחיית הבחירות לרבנות הראשית לישראל, שהיו אמורות להיערך בחודש הקרוב.

בנו של הח"כ שנפלט מהפוליטיקה, המשיך ותקף: "אריה דרעי הוא לא גורם מתון ואחראי כמו שמנסים למכור לנו מהשבעת הממשלה, אריה דרעי הוא מושחת שחושב שספר החוקים שייך לו".

הכתבה עניינה אותך?

29%
71%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.