0%
הבריטים לתושבי הממלכה

לא להשתתף בהפגנות הפוליטיות – בישראל

משרד החוץ הבריטי מזהיר את תושבי הממלכה, שבכוונתם לטוס לישראל, שלא להשתתף בהפגנות המחאה המתקימות בישראל, • באתר המשרד ישנן עצות מעודכנות לתיירים מהמדינה.

שוקי כץ
3 תגובות
לא להשתתף בהפגנות הפוליטיות - בישראל
צילום" זוהר טל

ממשלת בריטניה המליצה לבריטים הנוסעים לישראל לחופש הקיץ, להימנע מלהגיע להפגנות גדולות נגד הממשלה שמתקיימות מדי שבוע במהלך החודשים האחרונים, התקשורת היהודית הבריטית העבירה על כך ביקורת: "יהודי בריטניה שירצו להראות את הסולידריות שלהם לישראלים הנלחמים למען הדמוקרטיה לא יוכלו לעשות זאת".

העיתון היהודי הבריטי Jewish News מדווח כי החל מעוד ימים ספורים, מאות משפחות יהודיות בריטיות יטוסו לישראל במהלך השבועות הקרובים, ורבים ירצו לתמוך במפגינים ישראלים, במקומות כמו תל אביב וירושלים.

עם פרסום הדברים של משרד החוץ, לא ברור אם עלויות הנובעות מפציעה או אי נוחות שיגרמו כתוצאה מההשתתפות במחאה נגד הממשלה תבטל כעת את תוקף הביטוח של הבריטים.

בהודעת משרד החוץ הבריטי נאמר: כי "ישנן הפגנות פוליטיות גדולות ברחבי ישראל, כולל תל אביב וירושלים, שיש להן פוטנציאל להסלים ולהיות אלימות. הכניסה או היציאה לנמל התעופה בן גוריון הושפעה מדי פעם במהלך הפגנות פוליטיות". 

הכתבה עניינה אותך?

88%
12%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.