0%
מחר נסגרות הרשימות

דיווח: המועמד לוועדה למינוי שופטים – תומך באנרכיה

עו"ד מוחמד נעאמנה, יו"ר מחוז צפון בלשכת עורכי הדין, ששימש כאחד משני נציגיה בוועדה לבחירת שופטים בהרכבה הקודם, הוא המועמד המוביל להיבחר שוב לנציג הלשכה בוועדה • שמות המתמודדים על התפקיד יוגשו למועצה הארצית עד מחר (שני), 17 ביולי, וטרם התברר מי יתמודד מול נעאמנה בבחירות שיתקיימו ב-31 ביולי

שוקי כץ
תגובה אחת
דיווח: המועמד לוועדה למינוי שופטים - תומך באנרכיה
אולם בית המשפט ברוסיה /// צילום: שאטרסטוק

עו"ד מוחמד נעאמנה, יו"ר מחוז צפון בלשכת עורכי הדין, ששימש כאחד משני נציגיה בוועדה לבחירת שופטים בהרכבה הקודם, הוא המועמד המוביל להיבחר שוב לנציג הלשכה בוועדה – כך פורסם לראשונה ב"הארץ". נעאמנה (41), שנחשב למתנגד של הרפורמה, זוכה לתמיכת יו"ר הלשכה עמית בכר.

שמות המתמודדים על התפקיד יוגשו למועצה הארצית עד מחר (שני), 17 ביולי, וטרם התברר מי יתמודד מול נעאמנה בבחירות שיתקיימו ב-31 ביולי. בכר הצהיר לאחר היבחרו כי הלשכה תשלח לוועדה נציג מהחברה הערבית ונציגה אישה. אם ייבחר נעאמנה, הוא יכהן לצדה של נציגת הלשכה הנוספת, עו"ד אילנה סקר, שהקדנציה שלה מסתיימת בנובמבר.

נעאמנה, בוגר הפקולטה למשפטים באוניברסיטה העברית בירושלים, התמחה במחלקה הפלילית של פרקליטות מחוז חיפה. ב-2004 הוא הקים עם שותף משרד בנצרת שעוסק בליטיגציה במגוון ענפי המשפט, בדגש על סכסוכים אזרחיים והליכים פליליים. עם זאת, מאז היבחרו לוועדה לבחירת שופטים לפני כשלוש שנים, הוא עצמו אינו מופיע בבתי המשפט.

הכתבה עניינה אותך?

17%
83%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture