יו"ר ההסתדרות ארנון בר-דוד אמר בפגישה עם בכירי ההסתדרות כי לא ישבית את המשק במחאה על צמצום עילת ההסתברות. "זה סוף פסוק", אמר בפגישה. כך פורסם אמש (ראשון) בחדשות הערב בכאן 11.
בר-דוד וההסתדרות סרבו להשתתף הערב בפגישת ראשי המגזר העסקי. בפגישה המתקיימת הערב, חלק מראשי המגזר העסקי קוראים להשבתת המשק. עם זאת, בכירים בהסתדרות מסרו לכאן חדשות – "לא נשבית את המשק על כל סעיף, יש לנו קווים אדומים".
ביום שלישי שעבר, אז התקיימו מחאות נגד הרפורמה המשפטית ברחבי הארץ, קרא בר-דוד, לראש הממשלה בנימין נתניהו, לעצור מהר ככל האפשר את "הכאוס המטורף", כלשונו, שיש בחברה הישראלית. בכינוס של ראשי ועדים בתל אביב אמר בר דוד לראש הממשלה "הכדור בידך. לאן אתה לוקח את מדינת ישראל? מה המורשת שתשאיר אחריך?". הוא הוסיף שאין לתת לקיצוניים מכל הצדדים להשתלט לנו על החיים. "כשארגיש שכלו כל הקיצין – נתערב ונפעיל את העוצמה שלנו".