0%

לראשונה: פחות ממאה נדבקי קורונה ביממה בישראל

לראשונה זה יותר מחודש, ביממה האחרונה אובחנו רק 68 חולי קורונה חדשים, בהם 23 במהלך הלילה. מספר הנפטרים עלה ל-202, לצד ירידה נוספת במספר המונשמים - 96, מהם שישה שנזקקו להנשמה עוד קודם. מספר החולים בפועל: 8,468. טרם פורסם כמה בדיקות בוצעו ביממה האחרונה

שמואל בוקר
אין תגובות

משרד הבריאות עדכן הבוקר (יום ב') כי מספר הנדבקים בנגיף הקורונה בישראל עומד על 15,466, ביחס ל-15,443 אמש, עלייה של 23 מאובחנים במהלך הלילה בלבד.

מדובר בפעם הראשונה מאז 20 במרץ שבה אובחנו פחות מ-100 בני אדם עם הנגיף. עם זאת, טרם נמסר ממשרד הבריאות כמה בדיקות בוצעו ביממה האחרונה – דבר שיכול להעיד על כמות המאובחנים הנמוכה.

מספר הנפטרים עודכן הבוקר ל-202 ביחס ל-201 אמש, בעוד מספר החולים המונשמים ירד – ועומד על 96 ביחס ל-99 אמש, מהם שישה בני אדם שנזקקו להנשמה עוד קודם

גם במספר המחלימים נרשמה עלייה קלה נוספת של 65, והוא עומד על 6,796, מה שמעמיד את מספר החולים בפועל על 8,468. מצבם של 79 מהחולים מוגדר בינוני ומצבם של היתר – 8,260 – קל.

רוב החולים הקלים נמצאים בבידוד ביתי, בעוד 1,775 חולים נשלחו למלונות קורונה של משרד הביטחון. בבתי החולים מאושפזים 175 חולים קלים.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.