0%
אטימות מקוממת

הפצוע הקשה שוחרר מבית החולים ונלקח למעצר בשב"כ

איטמות מקוממת של שירותי הביטחון: יחיאל אינדור, הפצוע הקשה באירוע בבורקא, שוחרר מבית החולים שערי צדק בירושלים, לאחר ימים בהם אושפז ונלקח למעצר בימ"ר ש"י • פעילי הימין טוענים: הופעלו לחצים פסולים על ביה"ח, שהתבקש לא לתת הוראות רפואיות שיצריכו שהייה במרפאת שב"ס

יענקי גולדן
8 תגובות
הפצוע הקשה שוחרר מבית החולים ונלקח למעצר בשב"כ
תא בכלא. צילום אילוסטרציה: Avshalom Sassoni/Flash90

יחיאל אינדור, הפצוע הקשה באירוע בבורקא, שוחרר היום (א) מבית החולים שערי צדק בירושלים, לאחר ימים בהם אושפז ונלקח למעצר בימ"ר ש"י.

על פי דיווח ב'קול היהודי' גורמים בשערי צדק טענו כי "שב"כ הפעיל לחץ על בית החולים לשחרר את יחיאל אינדור שחשוד באירוע בורקא מאשפוז למעצר, למרות מצבו הרפואי. מעצרו הוארך עד יום שלישי ואם ישוחרר מבית החולים, המשמעות שיועבר למעצר (יתכן במתקן שב"כ) ל-48 שעות הקרובות למרות מצבו הרפואי הרגיש".

בקול היהודי טוענים עוד כי הלחץ הוא גם על כך שהרופאים ימליצו לשחררו, ובנוסף על כך שלא יתנו הוראות רפואיות שיצריכו את שהייתו במרפאת שב"ס וכד'. "נראה כי רשויות החקירה רוצות את אינדור אצלם במתקן מעצר בכל מחיר ודורסות את זכויותיו הרפואיות תוך התערבות מול גורמי המרכז הרפואי שערי צדק" אמרו בקול היהודי.

הכתבה עניינה אותך?

79%
21%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture