0%
חשיפת המחדש

אחרי בג"ץ: יוסי נבעה השיק את הקמפיין לראשות טבריה

יוסי נבעה, מנכ"ל מוסדות רבי מאיר בעל הנס, השיק באופן רשמי את קמפיין הבחירות לראשות העיר טבריה • הוא יתמודד מול רון קובי וצפוי לזכות בתמיכת המפלגות החרדיות • נבעה: "נוביל את העיר לאחדות"

ארי כהן
3 תגובות
אחרי בג"ץ: יוסי נבעה השיק את הקמפיין לראשות טבריה
יוסי נבעה. צילום: דוברות

אחרי פסיקת בג"ץ שמונעת את התמודדותו של ראש הוועדה הקרואה בטבריה, בועז יוסף, על ראשות העיר, שם חדש בבורסת השמות: יוסי נבעה, מנכ"ל מוסדות רבי מאיר בעל הנס.

נבעה השיק השבוע את קמפיין הבחירות שלו לראשות העיר, באמצעות המסר שאותו העלה נבעה ברשתות החברתיות: "בעשייה ובאהבת חינם טבריה תנצח".

נבעה בעל רקורד מרשים של עשייה במגזר הפרטי והעסקי שימש בעבר כמנכ"ל העיר טבריה וכמנהל מחוז צפון בחברת התקשורת בזק. כיום נבעה משמש כמנכ"ל מוסדות ר' מאיר בעל הנס, אשר מתחזק את קבר הצדיק, ניהול מערך הצהרונים, בתי ספר וגני ילדים.

כזכור, ב'המחדש' נחשף בשבוע שעבר כי בגוש החרדי בטבריה הזמינו סקר מקיף בשאלה מי המועמד בעל הסיכויים המרביים לכבוש את ראשות העיר, כאשר המועמד המוביל, יזכה לתמיכת בגוש החרדי דתי בטבריה. בשיחה עם 'המחדש' אמר בכיר בש"ס כי יו"ר ש"ס אריה דרעי החליט בימים האחרונים לתמוך ביוסי נבעה לראשות העיר.

יוסי נבעה: "אני גאה להשיק היום את קמפיין הבחירות שלי, קמפיין שדוגל בעשייה ובאהבת חינם. לצערי הרב ישנם כאלו שעסוקים מבוקר עד ערב בעשייה מול מצלמת הטלפון ועסוקים בהכפשות ובהשמצות אישיות ומנסים לפלג ולשסע את העיר טבריה. אני אעשה ההיפך. פחות דיבורים, יותר מעשים ועבודה למען התושבים".

עוד הוסיף נבעה: "לא יעזור להם, אנחנו נוביל את העיר לאחדות, ניצור קואלציה רחבה של כלל הזרמים בעיר ניתן ביטוי לכולם ללא יוצא מן הכלל ונאחד כוחות למען העיר טבריה. טבריה לפני הכול".

הכתבה עניינה אותך?

97%
3%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture